Applanet Bunu Nasıl Yükleye Bilirim
-
arkadaşlar telefonum samsung ommia i900
Applanet
bu uygulamayı nasıl yükleyebilirim ve şunları
Astro File Manager Türkçe: En iyi dosya yöneticilerinden birinin Türkçe'ye çevrilmiş versiyonu.
Handcent Sms: Gelişmiş mesaj uygulaması (Mesajlarda zil sesini, led rengini ve daha birçok özelliği kişiye göre ayarlayabiliyorsunuz)
Dialer One: Akıllı arama destekleyen çağrı uygulaması.
Rocket Dial: Akıllı arama destekli başka bir çağrı uygulaması.
GO Launcher EX: Gelişmiş bir ana ekran ve menü uygulaması (Türkçe dil desteği mevcut)
Home Switcher: Ana ekran uygulamaları arasında geçiş ve varsayılan olarak ayarlama işlevini görüyor.
Droid Stats: Aylık limitli konuşma, mesaj hakkı veya internet paketi veren bir tarife kullanıyorsanız kalan limitlerinizi gösteriyor. Widgeti de var.
3G Watchdog: Aylık ne kadar internet kullanımı yaptığınızı gösteriyor.
Smart App Protector: İstediğiniz uygulamalara desen veya şifre kilidi koymaya yarayan bir uygulama.
Lockbot pro: Kilit ekranını değiştirmeye yarıyor. Konuşma esnasında ekrana kilit koyma ayarı da mevcut.
Rock Player: Birçok formatı destekleyen video oynatatıcı.
PowerAmp : MP3 çalar (ekolayzır destekli) ( Paket içinde kırılmış sürümü var güncellediğinizde deneme sürümüne dönüşebilir o yüzden güncellemeyiniz)
Alarm Clock Extreme: Gelişmiş bir çalar saat uygulaması.
Dolphin Browser: İnternet tarayıcı
Quickoffice Pro: Word,Excell ve PDF dosyalarını görüntileme ve düzenleme uygulaması.
SystemAppRemover: Telefonunuzda yüklü bütün uygulamaları(sistem uygulamaları dahil) silmenize yarıyor (telefonunuzun rootlu olması gerekli)
Root Explorer: Telefonunuzun sistem dosyalarına da ulaşmayı sağlayan bir dosya yöneticisi (Root gerektirir)
iQuran Pro: Ses destekli Kur'an-ı Kerim ve meali.
Switch Pro Widget: Ana ekran için gelişmiş güç yönetimi uygulaması.
Weather&Clock Widget: Ana ekran için hava durumu ve saat aracı.
CoPilot: Navigasyon uygulaması
HTC ime: HTC klavyesi.
MusicBox Türkçe: İnternetten müzik indirmeye yarayan uygulamanın Türkçeleştirilmiş versiyonu. -
hocam cab dosyaların telin hafıza kartına kartına atıp çalıştır uygulamaya göre ya telefona ya hafıza kartına yüklersin
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
hocam cab dosyaların telin hafıza kartına kartına atıp çalıştır uygulamaya göre ya telefona ya hafıza kartına yüklersin
-----------------------------hocam applanet in cab dosyasını bulamadım
-
Mycity bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------hocam applanet in cab dosyasını bulamadım
-----------------------------exe. mi yoksa rar mı? rarsa içinde olabilir exe ise teli bağla pcye çalıştır o kurar
-
bahsettiğin uygulamaların çoğu burada var. apk dosyalarını hafıza kartına atıp bir dosya yöneticisi aracılığıyla kurabilirsin.
-
hocam telefon android mi? ben wm'ye göre anlattım
-
Hocam ozelden pmyle ulas bana bende android kullanıcısyım :)
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------wm hocam
-
Mycity bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------applanet android uygulaması hocam yükleyemezsin..
-
yanak bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------applanet android uygulaması hocam yükleyemezsin..
-----------------------------peki benim telefonu android yapsam olmazmı ? Oluyormuşta söyle sorunlar varmış
Telefon özelliği,wifi,gps,3G vb.. temel özellikler çalışmayabilir dikkatinize..!