Apple Bilgisayar Kullananlar / Bilgisi Olanlardan Tavsiye
-
Arkadaşlar sırf öğrenmek kendimi geliştirmek amaçlı kendime ikinci el bir mac almak istiyorum.Daha önce hiç kullanmadım ama zamanı geldi.Zaten sırf internet ve ofis işleri için kullanacağım.Öyle oyunla filan işim olmaz.Belki biraz film izler muzik dinlerim.
Sahibinden.com da bir kaç model buldum.Bunlardan birisi ile başlasam acaba başlangıç olarak işimni görür mü ?
aynı anda windows işletim sistemi de kurabilirmiyim.
Mümkünse 15.4 yada 17" istiyorum en olmadı 13.3
Yada tavsiye edeceğiniz modeller varsa onlar üzerinde yoğunlaşayım..
Saygılarımla
-
1-Dostum win + mac kurmak biraz meşakkatli iş bildiğim kadarıyla
2- "Mümkünse 15.4 yada 17" istiyorum en olmadı 13.3" değil mümkünse 13,3" olmadı 17" olmadı 15,4" demek daha mantıklı. en pahalısı 13,3" en ucuzu 15,4
bi model tavsiye edemicem çünkü sana kalmış. özelliklerine bak beğendiğini al. ama şu 600lük iyi gibi. 3, ilan sanırım.
-
Mac iyidir hiç zorlanmazsın
mac + xp çok basit
mac + xp + ubuntu basit13,3 iyidir
-
mac alıp ne yapacan gel ben sana ipad2 satam :D
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------1-Dostum win + mac kurmak biraz meşakkatli iş bildiğim kadarıyla
2- "Mümkünse 15.4 yada 17" istiyorum en olmadı 13.3" değil mümkünse 13,3" olmadı 17" olmadı 15,4" demek daha mantıklı. en pahalısı 13,3" en ucuzu 15,4
bi model tavsiye edemicem çünkü sana kalmış. özelliklerine bak beğendiğini al. ama şu 600lük iyi gibi. 3, ilan sanırım.
-----------------------------arkadasin konusunu bilmiyorum g4 falan nasıl olur ama
13.3 su anda en ucuzu 15.4 daha pahalı 17 ler 5-6 bin lira.yeni serilerde durum bu.15 ve 17 lerde harici ekran kartı olması nedeniyle ucuk fark fiyatları var.
g4 lerin fiyatına bakarak g4 dısında baska macbook alamazsın gibi.en dusuk 1000 lira.
su tarz bi sey de bakabilirsin belki hem oldukca ise yarar fiyatı da iyi 600 e falan bulursun
-
İkinci el macbook pro zolyq bulursan al cok iyidir.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar sırf öğrenmek kendimi geliştirmek amaçlı kendime ikinci el bir mac almak istiyorum.Daha önce hiç kullanmadım ama zamanı geldi.Zaten sırf internet ve ofis işleri için kullanacağım.Öyle oyunla filan işim olmaz.Belki biraz film izler muzik dinlerim.
Sahibinden.com da bir kaç model buldum.Bunlardan birisi ile başlasam acaba başlangıç olarak işimni görür mü ?
-----------------------------
Kendini geliştirmek, bir şeyler öğrenmek istiyorsan doğru yol açık kaynaktır. Araştırmayı, geliştirmeyi, hayatta kendi çıkarlarını senden önde ve yüksek tutan firmaların olmadığı bir dünya da yaşamayı öğrenirsin. Hepsi bir yana paran cebin de kalır.
Bir mac kullanmayı çok iştese idim eğer kendi bütçeme göre bir kasa toplar yada uygun donanım ı olan bir dizüstü pc alır daha sonra da 50$ a almış olduğum Mac OS x 'i yükler 3/1 fiyatına aynı özellikleri olan bir bilgisayara sahip olurdum. bla bla -
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar sırf öğrenmek kendimi geliştirmek amaçlı kendime ikinci el bir mac almak istiyorum.Daha önce hiç kullanmadım ama zamanı geldi.Zaten sırf internet ve ofis işleri için kullanacağım.Öyle oyunla filan işim olmaz.Belki biraz film izler muzik dinlerim.
Kendini geliştirmek, bir şeyler öğrenmek istiyorsan doğru yol açık kaynaktır. Araştırmayı, geliştirmeyi, hayatta kendi çıkarlarını senden önde ve yüksek tutan firmaların olmadığı bir dünya da yaşamayı öğrenirsin. Hepsi bir yana paran cebin de kalır.
Bir mac kullanmayı çok iştese idim eğer kendi bütçeme göre bir kasa toplar yada uygun donanım ı olan bir dizüstü pc alır daha sonra da 50$ a almış olduğum Mac OS x 'i yükler 3/1 fiyatına aynı özellikleri olan bir bilgisayara sahip olurdum. bla bla
Mac pc toplama konusunda yol gosterebilir misin haci -
Noneyim bunu yazdı:
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
Bir mac kullanmayı çok iştese idim eğer kendi bütçeme göre bir kasa toplar yada uygun donanım ı olan bir dizüstü pc alır daha sonra da 50$ a almış olduğum Mac OS x 'i yükler 3/1 fiyatına aynı özellikleri olan bir bilgisayara sahip olurdum. bla bla
Mac pc toplama konusunda yol gosterebilir misin haci
-----------------------------http://tonymacx86.blogspot.com/search/label/CustoMac burdan başlayabilirsin