Apple Developer Hesabı Olan? - UDID
-
Merhaba müritler. IOS 7 2. Betayı kuracağım. Develeper hesabı olan UDID numaramı hesabına işleyebilir mi?
-
beta 1 kurmak için udıd gerekmiyor itunes tan windows ta shift+güncelle mac ta Alt-Option+ güncelle giyerek kurabiliyorsun
beta1 kur ota güncelleme geliyor ota ile de beta2 ye yükselt ben beta1 kurmuştum güncelleme geldi ota ile beta2 e güncelledim bu sabah -
Kurdum 7 yi, kullanışlı fakat tasarım berbat. Ayrıca animasyonlu wallpaper ve transparanlığın gereksiz ekran çizmekten bir nebze daha pil tüketeceğini düşünüyorum
-
IOS 7 kurdum ama telefonu açarken ülke dil ayardan sonra aktivasyonu geçmiyor. UDID olarak deevloperde tanınmıyor diyor. Şu an öyle bekliyorum. Hiç mi developer yok. Kaydedebilecek?
-
PsychoDawn bunu yazdı
beta 1 kurmak için udıd gerekmiyor itunes tan windows ta shift+güncelle mac ta Alt-Option+ güncelle giyerek kurabiliyorsun
beta1 kur ota güncelleme geliyor ota ile de beta2 ye yükselt ben beta1 kurmuştum güncelleme geldi ota ile beta2 e güncelledim bu sabahGeri alıp bu şekilde kurmayı dene, bende böyle kurdum