Apple Developer Varmı Aramızda?
-
objective c bilen yada bununla ilgili ? Apple'ı olan ve iphone için uygulama geliştiren. Aylık apple store'ye 99 $ haraç veren mürid varsa el kaldırabilirmi ?
-
yapan degilde bir ara oynama yapma çalışması yaptım içinden cıkamadım düzenlemesi için bide iphone lazımdı Olmadı deneme şansımız Yoktu:)
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
yapan degilde bir ara oynama yapma çalışması yaptım içinden cıkamadım düzenlemesi için bide iphone lazımdı Olmadı deneme şansımız Yoktu:)
-----------------------------işin en kötü taraflarından biride o işte. Deneme olayı için apple lazım. Similator gibi bişey yok sanırım. TR kaynakda yok :(
-
sen emulatoru dusun dur bende ne fikirler ckmisti faliyete koyacagim bir sponsor yok
dokunmadik leptoplara iphone yazılımı emulatörle monte edip kulanmak hayalleri vardı
projemide cizmistim gercegi hala duruyor sponsor lazim:( -
netten vwware için olan macos'lardan bulup kurun.
-
Bi ara araştırmıştım.
Aylık 99 dolar değil. Ya bir seferlik 250 dolar yada bir seferlik 99 dolar ödüyorsun.
2. si mac olması lazım.
3. iphone/ipad/ipodtouch hangisine geliştireceksen ondan olması lazım.
MAc olmasada olur demeyin sorun oluyormus.
-
lisanslı macos gerekiroyr, herhangi bir bilgisayara kursanızda olur yeter ki lisanslısını bulun. objective c bilmeniz gerekiyor birde. Birde app storede yer alması için 99 dolar bir harç yatırıyorsun en son böleydi
-
sanırım var http://tahribat.com/Murit-AdReNaLiNe/