Apple Haber Sitesi Satılıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Merhaba, kendi sitemde işler çok iyi gidiyor ve başka bir siteyle ilgilenecek vaktim ne yazık ki yok. Bu yüzden büyük umutlarla açtığım ama ilgilenemdiğim sitemi satmak istiyorum.

www.applehaberi.com

Y
    alnış anlaşılmasın hak etmediği bir paraya satmayı düşünmüyorum, domainde güzel, temayı isterseniz değiştirebilirsiniz fakat çok fazla reklam konabilecek alanı var daha aktif etmedim hiçbir reklam alanını. Bu yüzden bu temayı kullanmayı düşünüyorum dilerseniz seo yaparak adsense kazancını kat kat sağlayabilirsiniz.

Mantıklı bir teklif geldiği takdirde siteyi isteyene devredeceğim, host 1 hafta kadar idare edebilirim. Sorusu olan varsa bana pm atarak ulaşabilir. Domain İHS'de dir.

100 Liradan açık artırmaya çıkartdığımı varsayalım. Aklımda ki ücret 200-250 lira.  Satış gerçekleştiği zaman İstanbul'da iseniz gelip direkt alabilirsiniz. Onun dışında ID numarası benden yeni olanlar önce ödemeyi yapar domain'i ben öyle aktarırım. 

**Kendi sitemi merak edenler varsa eğer daha öncede forumda paylaşmıştım: www.kisadalga.com 

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 650 Toplam Mesaj: 1