Apple İpad Mobil Veri Ve Wifi Girmiyor
-
Merhaalar ipad air diye biliyorum ancak tam emin degilim bir yakkinimiz ios 10 a geciyor ve bi kac rogram verimli calisamiyor.
cihazi veren teknik destek ekibi programlari yeniden kurun demis.
simdi cihaz ne hucresel veri ile safariyle nete giriyor ne vodafonea baglaniyor ne de wifilere baglaniyor.
sizce ne yapmak gerekir ? Fabrika ayarina geri donmekten baska ne yapaniliriz ?
-
Merhaba hocam,
İlk olarak Cihazdan Ayarlar -> Genel -> Sıfırla - > Ağ Ayarlarını Sıfırla yaparak çözüm deneyebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa internetten cihazınızla uyumlu iOS 10 versiyonunun ipsw dosyasını indirip, iTunes üzerinden sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz.
-
AdReNaLiNe bunu yazdı
Merhaba hocam,
İlk olarak Cihazdan Ayarlar -> Genel -> Sıfırla - > Ağ Ayarlarını Sıfırla yaparak çözüm deneyebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa internetten cihazınızla uyumlu iOS 10 versiyonunun ipsw dosyasını indirip, iTunes üzerinden sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz.
Ayarlar kisminda fabrika ayarlarina don var mi yoksa illa ipsw indirmek mi gerek
-
Var hocam, ama benim tavsiyem sıfırdan ipsw ile yapmak.
-
AdReNaLiNe bunu yazdı
Var hocam, ama benim tavsiyem sıfırdan ipsw ile yapmak.
Cohaza uzagim detYli anlatabilur misin hocM.
hic bilmeyen birine anlatir gibi
-
Hocam sırayla yazıyorum;
1 ) Pc ye iTunes son sürüm yükle. Yüklendikten sonra cihaz yeniden başlatma isterse başlat sonrasında iTunes açık olsun
2) https://ipsw.me/ sitesinden cihazının modeline uygun ios versiyonunu bulup indir.
3) USB kablosu pc ye ve cihaza bağlı şekilde olsun.
4) Cihazı DFU moduna almak için;
- Cihazınızı normal şekilde kapatın.
- Cihazınız komple kapanana kadar bekleyin.
- Cihazınızın açma tuşuna 3 saniye basılı tutun.
- 3 saniye sonra aynı anda Home tuşuna da parmağınızı basılı tutun.
- 10 saniye sonunda cihazınızın ekranına Apple logosu gelecektir.
- Apple logosunu gördüğünüzde güç yani açma kapama tuşundan elinizi çekin fakat menü tuşuna basmaya devam edin.
- Bu süreç içerisinde iTunes cihazınızı tanımlamaya çalışacaktır. Cihazınızın ekranı tamamen siyah olana kadar parmağınızı basılı tutun ve sonra çekin.
5) Cihazın ekranı tamamen siyah şekilde olduğunu gördükten sonra zaten iTunes uyarı verecek. Kurtarma modunda cihaz bulundu diye. iTunes te Geri Yükle butonu var ona tıklarken klavyeden Shift tuşuna basılı tutarak tıkla. Dosya seçmeni isteyecek. İndirdiğin ipsw dosyasını seç ve arkana yaslanıp işlemin bitmesini bekle.
AdReNaLiNe tarafından 13/Eki/16 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
cihaz wifileri görüyor mu ?
simkart takılı iken vodafone yada diğer operatör her ney ise onu görüyor mu ?
-
archair23 bunu yazdı
cihaz wifileri görüyor mu ?
simkart takılı iken vodafone yada diğer operatör her ney ise onu görüyor mu ?
görüyor hocam şifreyi doğru giriyon ama girmiyor.
vodafoneyi de görüyor hocam.
arkadaşın dediklerini bir yaptırayım ama ayarlardan fabrika ayarlarına dönme varsa o daha kolay sanrım.
-
https://support.apple.com/tr-tr/HT201252
Sorun eğer ios 10 güncellemesinden sonra olduysa ve ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra devam ederse aynı sayfada tüm ayarları sıfırla seçeneği var. Onu da bir deneyip en son fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz