Apple Kimliği Unutulmuş Cihaz Nasıl Sıfırlanır?
-
Şimdi elimde her ne halt olduğunu bilmediğim bir ipad var arkasında sadece 32gb yazıyor.. Ipad kaçtır, nedir cihaz hakkında sayfasında filan bilgi bulamadım. Bu cihazda ios 5 denen bir işletim sistemi yüklü. Bu aletin apple kimliğinin şifresi unutulmuş. Kayıtlı mail adresine appleden mail gelmiyor bir türlü. Hiç bunla uğraşmadan ipadi komple sıfırlayıp ios 7 yükleyip üstüne jailbreak yapıp yeni bir kimlik oluşturmalıyım. Bu işlemi nasıl yaparım?
Google amcaya sordum ancak net bir cevap alamadım. Çekincem şu; ilk kayıt eden hesap nedeniyle aletin kilitlenmesini istemiyorum sanırım öyle bir olaylar varmış. İşin içinden çıkamadım. Sıfırdan bir kullanıcı, yeni bir işletim sistemi ve temiz bir jailbreak istiyorum. Nasıl yaparım?
-
sonunda dandik makinayı formatladım şifreyi de hallettim. iyiki android kullanıyorum bu ne malca iş :| neyse konu silinebilir saçma sapan bir konu zaten kodumunun elması yüzünden uğraştığımız şeye bak
-
Hocam bari nasıl hallettiğini yazda yarın öbür gün Google ile buraya gelenler işini görsün en azından.
-
ben pek bişey yapmadım. seve seve şifreyi bulduk. kurtarma maili diye bir zamazingo varmış oraya gidiyormuş şifre değiştirme mailleri.. hiç bir şekilde sıfırdan hesap kabul etmiyor maksimum limit mi aşılmış neymiş o kadar para vericem kodumunun elması bana limit koyacak olaya bak sen neyse zaten 5.1.1 den daha yüksek sürüm de almıyormuş alet jailbreak zaten kolay. şimdi işin yoksa bu dandik alet için dandik applar bulmaya çalışcaz..
ilk ve son apple deneyimim.
-
O beğenmediğin olay sayesinde çalınan Apple cihazları sahiplerine geri dönüyor.