Apple Mac Book Air(8 GB Olan) Alıyorum Ne Dersiniz ?
-
Selam beyler Aplle Mac Book Air i7 sanırsam 8gb ram olan modeli onu alıyorum bugün yarın kullanan bilen varmı nasıl bir bilgisayardır.?
-
nekadara alıyorsun hocam
-
şekli şemali çok güzel al bence paran çoksa :)
-
Hagirli olsun gule gule kullan deriz haci :)
-
alma sebebin nedir ?
-
Al kullan hocam.
Bir mac air kullanicisi olarak diyebilirim ki, bunca yildir diger hantal pc ve sistemleri kullanarak kendimize yazik etmisiz.
Simdiden hayirli olsun.
-
Lostgun bunu yazdı
Selam beyler Aplle Mac Book Air i7 sanırsam 8gb ram olan modeli onu alıyorum bugün yarın kullanan bilen varmı nasıl bir bilgisayardır.?
Yanliz soyle birsey var... Ne amacla kullanacaksin bu makinayi? Gunluk isler icin vb yillarca isini gorur. Ama grafik-ses vb. gibi yani is amacli vb. kullanacaksan ozellikle kurgudur vb. sorun olur.
-
Mycity bunu yazdı
nekadara alıyorsun hocam
3.600 civarı.
-
xyzavp bunu yazdıLostgun bunu yazdı
Yanliz soyle birsey var... Ne amacla kullanacaksin bu makinayi? Gunluk isler icin vb yillarca isini gorur. Ama grafik-ses vb. gibi yani is amacli vb. kullanacaksan ozellikle kurgudur vb. sorun olur.
Yok hocam aslında mac book pro alıcaktım ama öyle grafik işleri için kullanmıyacağım günlük işler için kullanacağım için mac book air daha cazip geldi.
-
Hepinize teşekkürler beyler.