folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Apple Macbook Pro 13.3 İnç 128GB (MF839TU/A) Hakkında

Apple Macbook Pro 13.3 İnç 128GB (MF839TU/A) Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar bu alet nasıldır. macbook hakkında bilgim yok daha önce kullanmadım. Tavsiye edermisiniz. Jenerasyon fala nnasıl anlıyoruz. Eski bi aletmi alınır mı sıfır alıcam

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek

2015 bu. Ne iş için kullanacaksın?

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

windows yükleyip piç etme olur mu :(

Tahtam eksik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

İş için. Autocad office photoshop gündelik işler için oyun oynayan bir insan değilim. en son yıllar sonra gta 5 i bitirdim bıraktım.

windows tabiki kurmayacağım :)

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek

i5 7. nesil var. ssd mevcut. İşini görür.

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

İş için. Autocad office photoshop gündelik işler için oyun oynayan bir insan değilim. en son yıllar sonra gta 5 i bitirdim bıraktım.

windows tabiki kurmayacağım :)

Bende autocad ps revit için kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı çıkmadı şimdiye kadar hocam tavsiye ederim.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

MQD32TU/A sürümünü al. 1.6 GHz yerine 1.8 GHz işlemci.

2017 modeli.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

işlmeciden dolayı web sayfaların sıkıntı yaşayabilirsin, ben i5 2.5ghz kullanbıyorum, 15 sekmeden sonra biraz kasmaya başlıyo.. ram 8gb ssd 120gb var bide

edit: yanlış alete bakmışım sanırım senin alet bu: http://www.yukko.com/apple-macbook-pro-intel-core-i5-27ghz-8gb-128gb-ssd-133-retina-notebook-mf839tua-v-50040345?pid=10044561&gclid=EAIaIQobChMIyuGn96ag1gIVCY0bCh2iNg_0EAQYAiABEgIOafD_BwE

bu ise güzünü kapa al ömür boyu kullanırsın, benim cihaz 2011 model hala canavar gibi çalışıyo ve tüm güncellemeler aldı.. :D Seviyom bu apple u

EdepsizPenguen tarafından 12/Eyl/17 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

hocam macbook kullanıyorum ben memnunum valla 512ssd 1.3 işlemci 2015 model var bende işimi hayli hayli görüyor. ki bunda grafik işlemleri falan dahakolay yaparsın.

ben sessiz olsun kolaytaşınsın falan die macbook almıştım. pro mu alsam demiştim ilk başlarda ama bunun bile yettiğini gördüm.

benim tavsiyem biraz daha yüksek ssd kapasitelisi varsa onu alman yönündedir. 

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ben de 2015 mid mbp kullanıyorum. Garantide şuan, ekranındaki lekelerden dolayı (staingate diye aratabilirsiniz) değişim aldı. Ekran değişecek. Koca ekranı çat diye değiştiriyorlar da termal macunu yenileyin dedim bir sürü iş çıkardılar başıma yok garantiye dahil değilmiş bilmemne.

neyse macbook kullanıcıları ekranınızda lekeler oluşmaya başladıysa vakit geçmeden yollayın değiştirsinler, kronik bir problem polarize kaplamada sıkıntı çıkıyor.

yeni konu açmayayım magic mouse 1 aldıydım çok güzel alet lakin hem kalem pillr çalışması hoşuma gitmedi hem de dokunmatiği çok güzel olmasına rağmen optik okuyucusu yetersizdi çoğu yüzeyde kafayı yedi.

magic mouse 2 çıktı nasıldır kullanan varsa yorumlarını rica edeyim, pil ömrü hassasiyet falan. 

Windows bootcamp ile arada oyun oynamak için kullanıyorum. Oyun da oynatır mı magic mouse?

en uygun nerden temin edebilirim? Taxfree kesen online mağaza var mı?

hadi onu da sorayım havaalanında iade almak için taxfree faturası şart mı? 

Staingate için pc gelsin ayrı bi konu açacağım bilmeyenler faydalansın görüntü çok rahatsız edici oluyor

...said addicted.
Toplam Hit: 1294 Toplam Mesaj: 10
apple macbook pro 13.3 inç 128gb (mf839tu/a)