Apple Store İstanbul
-
Telefon yurtdışından alınmış bile olsa garantisi vardır.Garanti fatura tarihinden itibaren değil telefonun itunes'a bağlanıp aktif edildiği tarihten başlar.
Garanti kontrol : https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Garantisi bitmiş cihazlar için fiyat tarifesi :

-
Hoca başlığa app store istanbul demişsin, içeriğe garanti olaylarını dizmişsin. Ne nedir ne demek istedin, konuya dair bir açıklamada düşeydin ?
-
coLin bunu yazdı
Hoca başlığa app store istanbul demişsin, içeriğe garanti olaylarını dizmişsin. Ne nedir ne demek istedin, konuya dair bir açıklamada düşeydin ?
Netbooktan yazdığım için rahat yazamıyorum. :) Olayı şöyle özetleyeyim.Gidipte merdiven altı çakal tamircilere para dökmeyin tamir vs için.Mesala Apple Store'da iPhone 5 ekran değişimi 256 lira.Faturasını vs kesiyor adamlar üstelik orijinal ekran takıyorlar.Apple kendisi harici kullanım için yedek parça üretmez.Eğer cihazınızdaki sorun düzeltilemezse cihaz yurtdışı bile olsa değişim yapabiliyorlar.Apple için müşteri memnuniyeti ön plandadır.Bunu şu videoyu izleyerek anlayabilirsin : http://www.youtube.com/watch?v=Bo2p82aTQzo
-
galiba o fiyatlar haşatı çıkmış telefonları apple store'da sıfırlama fiyatları..
öyle bişey duymuştum.
Diyelim bi iphone 4s aldınız ekran kırık, açılmıyo bile cihaz.. gidiyosunuz apple store'a adamlar telefonun bütün bozuk yerlerini tamir edip dış kasasını filan yenileyip size teslim ediyor.
Güzel uygulama :)
Özellikle bi samsung kullanıcısı olarak ekranı kırsam 500 lira ödemem gerekiyor. Buna göre gayet makul fiyatlar..
Tabi benim tahmin ettiğim şey ise bu. -
yavas yavas boyle adam olup bunlarda benim gozume girecekler ama geciktiler biraz. tebrik etmek lazim yinede.
-
@Yigit
Hocam dediğin gibi.Bu arada ben buradan telefonu sıfırlatayım sıfır diye satarım uyanıklığı yapmayın.Zira yukarıda verdiğim linkten sorgulama yapınca telefonun tamir gördüğü yazar.Fakat Apple Store yeni açıldığından bu olayı pek bilen yok.Şansınızı deneyin isterseniz. :)