Apple Tablet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Merhaba arkadalar,geçen gün Ipad 2 aldım,merak ettigim bir konu var ben bu alete pc den nasıl oyun ve film yükleyebilirim ?

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bilgisayara iTunes yüklemen gerek. Oradan App Store'a bağlanabilirsin. Fakat aynı işlemeri iTunes olmadan direkt App Store üzerinden yapabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Normalde App storeden tablete program falan yükleyebiliyorum fakat benim pc de daha öncede indirdigim full oyunlar falan var onları nasıl atıcam dostum,bu arada yardımın için teşekkür ederim.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    zumsuk bunu yazdı

bilgisayara iTunes yüklemen gerek. Oradan App Store'a bağlanabilirsin. Fakat aynı işlemeri iTunes olmadan direkt App Store üzerinden yapabilirsin.

doğrudan market vs. yok mu ipadda? sadece pc üstünden mi yapılıyor? çok saçma eğer gerçekten doğruysa. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Normalde App storeden tablete program falan yükleyebiliyorum fakat benim pc de daha öncede indirdigim full oyunlar falan var onları nasıl atıcam dostum,bu arada yardımın için teşekkür ederim.

hocam elinde .ipa uzantılı dosyalar var sanırım bunun için alete jailbreak yapman lazım fakat aletin sürümü ios 6 ise jb atamazsın ama 25pp diye program var jbsiz oyunları uygulamaları atabiliyosun ücretli olanları onları araştır bulamazsan pm at veya konuya yaz yardımcı olmaya çalışırım bendede ipad 2 var :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

doğrudan market vs. yok mu ipadda? sadece pc üstünden mi yapılıyor? çok saçma eğer gerçekten doğruysa. 

App Store üzerinden yapabilir. Tablette mevcuttur. Bilgisayar üzerinden demiş o yüzden iTunes senkronizasyonununu söyledim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

parayı marketten kırıyorlar zaten hocam öyle birşey mümkün mü sen zumsuk un dediğini yanlış anlamışsın.

Toplam Hit: 769 Toplam Mesaj: 7