Apple Türkiye Eleman Arıyor
-
Apple Türkiyede açacağı ofis için aradığı elemanlarda ne gibi özellik arıyor listelemiş.. Bir inceleyin belki faydası olur..
https://jobs.apple.com/us/search?#location&t=0&sb=req_open_dt&so=1&lo=2*Istanbul*TUR*940*R583&pN=0
-
lcw de felan çalışanlara özel indirim oluyo ya, apple da da var mı :D alsınlar bizi bi işe indirimli ürün alak bizde :D
-
Bir başvuracağım. Hayırlısı.
-
zumsuk bunu yazdı
Hayırlısı kardeşim..
-
Vay arkadaş başvurmak için bile iPhone kullanmamız gerekiyormuş. :)
-
zumsuk bunu yazdı
Seni kabul etmezlerse , anti apple cı kesilme başımıza :)
-
ReeX bunu yazdızumsuk bunu yazdı
asıl kabul ederlerse sçtk :D
maaş bilgisi vs de var mı bu apple ın? -
- MaviGozluDev bunu yazdı
ReeX bunu yazdızumsuk bunu yazdıBir başvuracağım. Hayırlısı.
asıl kabul ederlerse sçtk :D
maaş bilgisi vs de var mı bu apple ın?Büyük ihtimal asgari maaş+sigorta diye düşünüyorum.Hatta sigorta parasınıda maaşından kesebilirler. :)
-
iş çok güzel bir iş de bir dünya şey istiyolar daha dogorusu ibm türkiye nin genel müdürü arkadaşım gel bizimle çalış diyordu ama istedikleri şeyleri duyunca vaz geçtım belge konusunda 1 dünya şey hane baban müür olsa yemiyor genel tüm belgeleri istiyolar hane sen toplamaya başla sağlık karnesinden sicil vs universte vs vs vs yane aklına gelecek tüm belgeleri topla isticekelr :)
ha Edüt unutmuşum deneme süresi verecekler sana 1 2 ay daha fazla da verebilirler maaşın az olcak sonucunda eger kendini gösterebilirsen çok saglam maaş veriyolar :) ve birsürü + sı var :) bu arada elemanlarına indirimli ürün soran arkadaşa evet onlarda da indirimli ürünler var dönem dönem ama %50 indirimli alabilyorsun ama sadece belirli dönemlerde hep alamıyorsun yane telefonun kırıldı apple alcam elemanım aga ben diyemiyorsun :)
emuxa tarafından 15/Kas/12 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdı
iş çok güzel bir iş de bir dünya şey istiyolar daha dogorusu ibm türkiye nin genel müdürü arkadaşım gel bizimle çalış diyordu ama istedikleri şeyleri duyunca vaz geçtım belge konusunda 1 dünya şey hane baban müür olsa yemiyor genel tüm belgeleri istiyolar hane sen toplamaya başla sağlık karnesinden sicil vs universte vs vs vs yane aklına gelecek tüm belgeleri topla isticekelr :)
ha Edüt unutmuşum deneme süresi verecekler sana 1 2 ay daha fazla da verebilirler maaşın az olcak sonucunda eger kendini gösterebilirsen çok saglam maaş veriyolar :) ve birsürü + sı var :) bu arada elemanlarına indirimli ürün soran arkadaşa evet onlarda da indirimli ürünler var dönem dönem ama %50 indirimli alabilyorsun ama sadece belirli dönemlerde hep alamıyorsun yane telefonun kırıldı apple alcam elemanım aga ben diyemiyorsun :)
çok sağmal maaş ne kadar işte :D sıfatla değil sayıyla gelsinler bana :D 3bin vercez ama it gibi çalışçan fln derlerse değil apple , elma ağacı dile gelip söelse basarım küfrü :D