Apple Türkiye Eleman Arıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Apple Türkiyede açacağı ofis için aradığı elemanlarda ne gibi özellik arıyor listelemiş.. Bir inceleyin belki faydası olur..

https://jobs.apple.com/us/search?#location&t=0&sb=req_open_dt&so=1&lo=2*Istanbul*TUR*940*R583&pN=0

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

lcw de felan çalışanlara özel indirim oluyo ya, apple da da var mı :D alsınlar bizi bi işe indirimli ürün alak bizde :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bir başvuracağım. Hayırlısı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Hayırlısı kardeşim..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vay arkadaş başvurmak için bile iPhone kullanmamız gerekiyormuş. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Seni kabul etmezlerse , anti apple cı kesilme başımıza :)

Gimme Some Tits
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

asıl kabul ederlerse sçtk :D 

maaş bilgisi vs de var mı bu apple ın?

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    • MaviGozluDev bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

asıl kabul ederlerse sçtk :D 

maaş bilgisi vs de var mı bu apple ın?

Büyük ihtimal asgari maaş+sigorta diye düşünüyorum.Hatta sigorta parasınıda maaşından kesebilirler. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

iş çok güzel bir iş de bir dünya şey istiyolar daha dogorusu ibm türkiye nin genel müdürü arkadaşım gel bizimle çalış diyordu ama istedikleri şeyleri duyunca vaz geçtım belge konusunda 1 dünya şey hane baban müür olsa yemiyor genel tüm belgeleri istiyolar hane sen toplamaya başla sağlık karnesinden sicil vs universte vs vs vs yane aklına gelecek tüm belgeleri topla isticekelr :)

ha Edüt unutmuşum deneme süresi verecekler sana 1 2 ay daha fazla da verebilirler maaşın az olcak sonucunda eger kendini gösterebilirsen çok saglam maaş veriyolar :) ve birsürü + sı var :) bu arada elemanlarına indirimli ürün soran arkadaşa evet onlarda da indirimli ürünler var dönem dönem ama %50 indirimli alabilyorsun ama sadece belirli dönemlerde hep alamıyorsun yane telefonun kırıldı apple alcam elemanım aga ben diyemiyorsun :)

emuxa tarafından 15/Kas/12 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

iş çok güzel bir iş de bir dünya şey istiyolar daha dogorusu ibm türkiye nin genel müdürü arkadaşım gel bizimle çalış diyordu ama istedikleri şeyleri duyunca vaz geçtım belge konusunda 1 dünya şey hane baban müür olsa yemiyor genel tüm belgeleri istiyolar hane sen toplamaya başla sağlık karnesinden sicil vs universte vs vs vs yane aklına gelecek tüm belgeleri topla isticekelr :)

ha Edüt unutmuşum deneme süresi verecekler sana 1 2 ay daha fazla da verebilirler maaşın az olcak sonucunda eger kendini gösterebilirsen çok saglam maaş veriyolar :) ve birsürü + sı var :) bu arada elemanlarına indirimli ürün soran arkadaşa evet onlarda da indirimli ürünler var dönem dönem ama %50 indirimli alabilyorsun ama sadece belirli dönemlerde hep alamıyorsun yane telefonun kırıldı apple alcam elemanım aga ben diyemiyorsun :)

çok sağmal maaş ne kadar işte :D sıfatla değil sayıyla gelsinler bana :D 3bin vercez ama it gibi çalışçan fln derlerse değil apple , elma ağacı dile gelip söelse basarım küfrü :D

.
Toplam Hit: 1171 Toplam Mesaj: 10