Apple.Com Dan İphone Almak
-
dostlar, apple.com sitesinden gidipte 199$ + kargo fiyatıyla iphone 3G s alma durumu var mı yoksa gidipte 1200 ytl falan mı bayılıcaz mecburen ?
-
Bilindiği üzere yurtdışından yeni giriş yapmış pasaportun yoksa dışardan gelen telefonları açtıramıyorsun.
Ayrıca telefonun gümrükte takılma ihtimalide söz konusu.
Yurtdışından en sağlam telefon alma yöntemi dışarda tanıdık varsa onunla getirtmek, yoksa sakat iş.
-
:) sen alamazsin
pm gec bir kac haftaya ben getirticem.) 16 gb aldim simdide 3gs i cikmis onu deneyim bakiym: -
www.elmasepeti.com
burda teşhir ürünleri falan satılıyor bi göz at daha hesap bişey bulursun
sağlam site.
-
yurtdışında tanıdık var 199 $ a getirebilecek bana ama şöyle bişi de var bi hat sözleşmesi falan yapılıo mu kullanıcıyla
-
at&t ile sözleşme yapman gerekiyor ve sözleşmede 24 ay boyunca 70-110$ para ödüyorsun yani amerikada bile 70$ X 24 ay + 199$ geliyor. 199 işin pazarlama tekniği sadece. ama sen sözleşmeyi iptal edersen 175$ ödüyorsun ve iphone en ucuz 500-600$ mal oluyor sana alabileceğin en ucuz rakamda bu.
-
hocam gelıorsan bende alıcam pm attım konuşalım
-
O denilen 199$ sadece ilk başta peşin verdiğiniz para.Sonra her ay belirli bir miktar daha veriyorsunuz telefon 199$'a gelmiyor yani boşuna heveslenmeyin.Bir nevitaksit gibi birşey yani.
-
:W vallamı 99 dolar olanı var 16 mı 8 gb oalnı dıelım o ne kadara gelıor bnaa
-
Aynen yukarda anlatildigi gibi 99$ yada 199$ ile iphone almazsiniz. Kontratli sözlesmeler icin ilk odeme rakamidir bunlar. Turkcell in yaptigi kampanya gibi yani