Apple.Com Neden Pahalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şuan Hepsiburada Apple TR garantili iPhone 6 64 GB 2.650 ₺ iken Apple 3.150 ₺ satıyor. Hayır paralel ithalat cihaz olsa anlarim ancak ikisi de resmi garantili.

Aradaki 500 liralık fark neden kaynaklanıyor?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

apple'den aldım ben havası var yaa birde

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Bizim burada emlakçı esnaf var adam gorgusuzlukte level atlamış resmen. Şeffaf kılıf almış Apple logosu açıkta birde kılıfın içine kutudan çıkan Apple etiketini yapistirmis. Telefonu gorseniz manavci reyonu gibi. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bizim ofiste macbook'a apple sitikırı yapıştırmış 5 tane windowsuda gömmüş kullanıyo zihniyetini siktiklerim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bence sebebi apple.com ve apple store'ların böyle indirimlere ihtiyaç duymaması. Ki hepsiburada gibi firmalarda apple'dan, apple'ın sitesinde belirttiği fiyat üzerinden alıyo(diye tahmin ediyorum). Böyle olunca da öyle ya da böyle apple kendi belirlediği fiyattan bireysel ve kurumsal satışını gerçekleştiriyo. Diğer satıcılar ise rekabetten ötürü aldığı fiyata indirim uygulayarak sürümden kazanıyo. Kişi bazında ise cebinden daha çok para çıkarmaktan başka birşey değil. İnsanlara gidipte Appstore'dan almak haz veriyor. Ancak tek avantajı 24 ay, vadesiz taksit imkanı sunması olabilir(Almanya'da böyle mesela).

Florenzi tarafından 29/Ağu/16 18:44 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

sattın mı hocam satmadıysan biliyorsun :p

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

distribütörlerin resmi sitelerindeki fiyatlar her zaman daha yüksek olur . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

sattın mı hocam satmadıysan biliyorsun :p

6s gold duruyo hocam :) 64 gb 😂😂

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

apple tr türkiye resmi fiyattan satar , hepsiburada , vatan turkcell etc. zaten %25 e yakın satıcı indirim komisyonu ile alıyor cihazları stok fazlası olabilir veya ip7 öncesi ürün bitirmeye çalisiyor olabilirlar 

yada şöyle söyleyim apple demiştir ki ip7 çıkınca tüm apple ürünlerine indirim yapacam ama bn yapmadan siz discont ile satın.

sonuc olarak apple tr garantili ise ürün nerden aldıgının hiç bir önemi yok.

ben ip6 ilk çıktıgında türkiyede en ucuz satan yer apple tr diye ordan aldım şimdi bazen turkcell bile daha ucuza satıyor turkcell com tr webe özel fiyat diye bir kaç gün sonra tekrar aynı fiyta çekiyor.

Toplam Hit: 1375 Toplam Mesaj: 9
apple apple