Apple.Com Neden Pahalı?
-
Şuan Hepsiburada Apple TR garantili iPhone 6 64 GB 2.650 ₺ iken Apple 3.150 ₺ satıyor. Hayır paralel ithalat cihaz olsa anlarim ancak ikisi de resmi garantili.
Aradaki 500 liralık fark neden kaynaklanıyor?
-
apple'den aldım ben havası var yaa birde
-
DevilKingtr bunu yazdı
Bizim burada emlakçı esnaf var adam gorgusuzlukte level atlamış resmen. Şeffaf kılıf almış Apple logosu açıkta birde kılıfın içine kutudan çıkan Apple etiketini yapistirmis. Telefonu gorseniz manavci reyonu gibi. :)
-
bizim ofiste macbook'a apple sitikırı yapıştırmış 5 tane windowsuda gömmüş kullanıyo zihniyetini siktiklerim
-
Bence sebebi apple.com ve apple store'ların böyle indirimlere ihtiyaç duymaması. Ki hepsiburada gibi firmalarda apple'dan, apple'ın sitesinde belirttiği fiyat üzerinden alıyo(diye tahmin ediyorum). Böyle olunca da öyle ya da böyle apple kendi belirlediği fiyattan bireysel ve kurumsal satışını gerçekleştiriyo. Diğer satıcılar ise rekabetten ötürü aldığı fiyata indirim uygulayarak sürümden kazanıyo. Kişi bazında ise cebinden daha çok para çıkarmaktan başka birşey değil. İnsanlara gidipte Appstore'dan almak haz veriyor. Ancak tek avantajı 24 ay, vadesiz taksit imkanı sunması olabilir(Almanya'da böyle mesela).
Florenzi tarafından 29/Ağu/16 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
sattın mı hocam satmadıysan biliyorsun :p
-
distribütörlerin resmi sitelerindeki fiyatlar her zaman daha yüksek olur .
-
koray bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
sattın mı hocam satmadıysan biliyorsun :p
6s gold duruyo hocam :) 64 gb 😂😂
-
apple tr türkiye resmi fiyattan satar , hepsiburada , vatan turkcell etc. zaten %25 e yakın satıcı indirim komisyonu ile alıyor cihazları stok fazlası olabilir veya ip7 öncesi ürün bitirmeye çalisiyor olabilirlar
yada şöyle söyleyim apple demiştir ki ip7 çıkınca tüm apple ürünlerine indirim yapacam ama bn yapmadan siz discont ile satın.
sonuc olarak apple tr garantili ise ürün nerden aldıgının hiç bir önemi yok.
ben ip6 ilk çıktıgında türkiyede en ucuz satan yer apple tr diye ordan aldım şimdi bazen turkcell bile daha ucuza satıyor turkcell com tr webe özel fiyat diye bir kaç gün sonra tekrar aynı fiyta çekiyor.