Appserv 64 Bit Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Selamlar herkese,

Eskiden de AppServ kullanıyordum ama 32 bitteydim, şimdi 64te kurmaya kalkınca bir türlü yükleyemedim, sevgili bilgisayarım bana yüklediğini söylüyor ama localhost açılmıyor, index falan zaten yok, yapmadığım şey kalmadı şu appserv'ün 64 bitini de bulamadım, saçımı başımı yolmak üzereyim. localhost yerine canı isteyince index of\ açıyor, açsa da içinde hiçbir şey görünmüyor, istemeyince internal server error diyor, yazdığım hiçbir kodu hiçbir şekilde görmüyor, yeni bir index oluşturmaya çalışınca zaten bir index var diyor ama index falan yok, göremiyorum hiçbir şekilde. Kaç kere uninstall edip tekrar yükledim, yok değişen hiçbir şey.

Rica etsem elinde 64bitte çalıştırabildiği bir AppServ versiyonu olan birileri gönderse onu bana ya da şu soruna bi çözüm bulsak..

AppServ'ün 64 bit versiyonu yoksa da bana alternatif bir paket önerseniz yine mysql/php için.. Mysql 64bit bulabiliyorum ama apacheyi o kadar aramama taramama rağmen bulamadım bir türlü.

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

windows.old   u silmemişsin sanırım windows.old da o dosyayı bulup çalıştırmayı denedin mi ?

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

windows.old   u silmemişsin sanırım windows.old da o dosyayı bulup çalıştırmayı denedin mi ?

windows.old yok hocam 64biti yüklemeden önce wipe etmiştim, eskisine dair hiçbir şey yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

localhost portu farklı atanmış olabılır. teamviever vs varsa cakısmıs olabılır

wamp kur ugrasma  

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

hipokondriyak bunu yazdı:

wamp kur ugrasma  

iyi de o da apache kullanacak, 64 bit olmadığı için yine sorun yaşayacağım.. bi de daha önce kötü anılarım var wampla, bir sürü şeyi algılayamayıp internal server error veriyordu o da, mesela kod atıyorum işte diyelim echo ile alt alta üç satır çıkaracaksa sadece en üst satırı görüp n'i falan tanımıyordu.. xampp falan mı kursam? gerçi onda da apache lazım..

of.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

ubuntu'da denesem sorun çözülür mü acaba?

ya da nginx ve apc mi kursam?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:

wamp kur ugrasma  

iyi de o da apache kullanacak, 64 bit olmadığı için yine sorun yaşayacağım.. bi de daha önce kötü anılarım var wampla, bir sürü şeyi algılayamayıp internal server error veriyordu o da, mesela kod atıyorum işte diyelim echo ile alt alta üç satır çıkaracaksa sadece en üst satırı görüp n'i falan tanımıyordu.. xampp falan mı kursam? gerçi onda da apache lazım..

of.

ben wamp ve easy php kullanıyorum 64 bitte sorun cıkarmıyor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

izzmarit bunu yazdı:

wamp kur ugrasma  

of.

ben wamp ve easy php kullanıyorum 64 bitte sorun cıkarmıyor 

wamp deneyeyim o halde tekrar.. teşekkür ederim..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_WAMPs

XAMPP kullanıyorum, WAMP kullandım, 32 ve 64 de sorunlarla karşılaşmadım. AppServ şimdilik acemi gibi gözüküyor, ama olgunlaşıcağından ve geliştirilceğinden şüphe yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ben appserv ı 64 bite kurmuştum çok kere ama hiç bir sorun yaşamamıştım

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 3766 Toplam Mesaj: 10