APS Yaklaşık Kaç Günde Maraş'tan Muğla'ya Gelir?
-
Evet hocalar soru basit böyle uzun bir mesafeye hiç APS göndereniniz var mı?
Burada postaneye soruyorum en geç 4 günde gelmesi gerekir diyor . merkez postaneye soruyorum oda normalde 3 gün diyor ama en geç 4 günde burada olması gerekir diyor.
Benim APS ise tam 5 günde maraş göksundan kayseriye gelmiş.
Bilgisi olan açıklayabilir mi?
-
neyi açıklıcaz pek anlamadım ama,
olur hacı öle gecikmeler, zira hangi kargoya gidersen git limit 4 günse 5 günde gelir felan demezler, kabul etmezler yani gecikmeyi :)
bişiler olmuştur gene yola çıkamamıştır geç çıkmıştır vs derken anca gelmiştir 5 günde -
Erzurum-Muğla 3 gün
-
Ptt ye de birşeyler yazdım gönderdim. Bakalım cevap olarak ne diyecekler.
Burdaki postacı kankam oldu nerdeyse adam beni gördümü gelmedi diyor direk olarak.
bide kargo sadece maraş içerisinde 3 işlemden geçmiş birde çıkış işlemi desek 4 işlem yani işlem başı bir gün şimdi kayseride 5. işlem yani barkod okutma.
Vay be erzurumdan 3 günde gelmiş. Helal olsun.
-
Kargo kullansaydın keşke dostum 5-6 lira için o kadar beklemeye değmez hele ki acil bi belgeyse. 1 günde getirme garantisi var kargo firmalarının.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
Kargo kullansaydın keşke dostum 5-6 lira için o kadar beklemeye değmez hele ki acil bi belgeyse. 1 günde getirme garantisi var kargo firmalarının.
-----------------------------Ya arkadaşın mezuniyet belgesini alacağız. Vekil öğretmenlik için başvuru yapacak doğal olarak belge olmadığından bütün gecikti.
APS Acele Posta Servisi şeklinde açılımı varya ona kandık işte ne yaparsın.
-
böyle belgeleri kurye ile gönderttirin istanbul ankara ise webcargo ile 12 saat de kapınızda
-
Bencede önemli belgeler kargoya veya kuryeye verilmeli.
-
4 Günden aşağı gelmez.. İnşallah gelir diyelim tabi..
APS nedir yaw aps mi kaldı :S
-
Evet hocalar bugün sabah müdürle yaptığım yoğun müzakereler sonucunda tüm bilgileri aldım ve kendileri bana bir şöför vererek diğer şubeye kadar götürdüler ve teslim ettiler. Tabi tesli etmeden önce yine bir sürü memur zihniyeti olaylar yaşadık ama detayları geçiyorum hepsini anlatsam küfredersiniz.
Olay şu ki ayın 11 inde kayseriden gönderilen APS torbasını unutmuşlar. İnsanoğlu işte nerde ne zaman hata yapacağı belli olmuyor. Ama işlerimizi de bayağı bir sekteye uğrattı. Şimdi düşünüyorum tekrar APS kullansam mı diye? en yakın PTT var kargo olarak ta kafa karışık.
-
Giresundan Maraşa 3 günde gelmişti bundan 2 sene önce ama vardır bir nedeni inş. gelir yakın zamanda.