Apuk_Supuk -1- Ödüllü Soru..
-
BU OKUYACAGINIZ METİN ÖDÜLLÜ(1)* _ 1_SORUDUR...
BİR GÜN HASAN BAKKALA GELEN ÜÇ KİŞİ MİDE BOŞLUGUNU DOLDURACAK VE KİMİ KŞİSEL ZEVKLERİNİ TATMIN EDECEK BİRKAÇ BİŞİLER ALIRLAR sucuk sosıs salam tekel ürünü v.b. SONRADA BAKKALDA O ANLIK RAST GELEN YENİ ÇIRAĞA BAKARAK NE TUTTU ASLANIM DERLER ÇIRAK DERKİ 30 YTL TUTTU ABİ BUNUN ÜZERİNE BU ÜÇ KİŞİ 10 ar YTL KATIŞARAK HESABI ÖDERLER BAKKAL HASAN DA HEMEN ADAMLAR ÇIKAR ÇIKMAZ OLUM NE SATTIN NE KADAR TUTTU O DA DERKİ ŞUNDAN BUNDAN TAA ONDAN SATTIM HASAN AMCA VE HASAN BAKKLADA DERKİ 5 YTL FAZLA ALMIŞSIN GİT BUNU GERİ VER PEKİ USTA DEYİP SOLUĞU ADAMLARIN YANINDA ALIYOR VE 1 er YTL LİL BOZUK PARALARI ADAMLARA DOĞRU UZATIR ADAMLARDA 5 YTL YI TAM PAYLAŞAMAYINCA 1 er YTL ALIP ÇEKİLİRLER VE ÇIRAĞA 2 YTL KALIR ADAMLAR ODA SENİN OLSUN ASLANIM DERLER : Buradan sonra adamlar ödedikleri 10 YTL nin 1er ytl sini geri almış oldular ve 10-1=9 ar YTL VERMİŞ OLDULAR tolamda kişi başı dokuzdan 3x9=27 YTL VERDİLER 2 YTL DE ÇIRAĞA VERMİŞLERDİ 27+2=29 EEEeee!!!! bu adamlar enbaştan 10x3=30 ytl vermişti peki bu 1 ytl nereye Gitti????..günahkar sokaklarıntövebkar delikanlısı..
***(1)***=sıfır acente kullanılır durumda bedava sms anında ilk cevaplaya arka arkaya yollar mesajları ve batırır nasıl hadi cevaplayın bakalımm
!GARANTİDİR HAA YAMUK YOK!
-
hakkatten anti sözelsin. biraz okusaydın bu sorunun bu foırumlarda ne kadar demode olduğunu anlardın.. abu sabuksun ha ::D alemsin
-
30 mio para
5 çıkar 25 mio // werilen para
25+(3.1) = 28 milyon // adamlara werilen para
28+2 = 30 //çırağa verilenle birlikdesenin mantık 10-1 de ne alaka admalar 10 milyon ödemediki zaten
-
-
baba
bunun cevabı şu çocuğa verilen paranın içinde yani 2 milyon harçlığıda 3ü ortak ödüo onu 3e bölüp eklersen 30 ytl çıkıo yaaaa burda akıllılarda var a.q

-
pu hahahahaha
pu ra vooo arkadaşlar mesaj yolanıyor dımı yorumm
-
antisözel manyahmısın ?
-
ALBERT AINSTAIN DAYI SENIN ŞU Tren DENEYI GIBI BAŞKA DENEYIN VARMI YAAA
NEWTON ALT ETMİŞ SIN OKADAR KADAR BAŞARILI Bi düşünce nedir başka??
-
MİLLET SIKI DURUN BU SORUNUN CEVABI::
son paradan sonuca gitmeye çalışırsak yani 29 ytlden sonuç çıkmaz.hep o 1 ytl gozumuze girer.çünkü 29 ASAL SAYIDIR.
saygılar.yanlışsa sallamayın.hatta adminler silin bu cevabı.
-
baba ciiddi değilsem allah belamı versin bu soruyu orta okulda çözmüştüm bide damacana sorusu vardıkiiii sormayın :D geyik bunlar yokmu akıl kaçıranlarıı :D neyse yarışmacı arkadaslara başarılar :Dhueheu utanıyorum kendimden bu dünyanın kötüne inmek lazım artık
-
Seviyorum tahribatı