A.Q Butun Senem Gitti
-
beyler butun sene oks seye çaliştim simcik 90 netlere çıktım ama sinavda arkaadaşlarım bana bakıyor bende onlaaaaaaaaara biraz endişem var
-
hocam ii etmişsin EN FAZLA KAZANAMAZSIN annenlere uyduracagın bahane bellı anne kaydırma yapmısım sınava gırmeye bır ıkı gun kala stres yapıyormus gıbı davran son gun kesın hasta olursun sen mıden bulanır kazanırsan bak ben o kadar zorluklar ıcerısınde kazandım aslında ben ızmır fen lısesını kazanacak adamdım ama allah kahretmesın hastaydım dersın yanı korkma allah kerımdır yalandan kım olmus
-
bende bütün sene çalışmadım:D:D:Dçalış dediler çalışmadım...ama eminim kazanacam bi yerleri yani inş.
-
simatulhan bunu yazdı:
-----------------------------beyler butun sene oks seye çaliştim simcik 90 netlere çıktım ama sinavda arkaadaşlarım bana bakıyor bende onlaaaaaaaaara biraz endişem var
-----------------------------ee hoca n'apalım ? terapi mi istiyosun..
-
allah yardımcın olsun ne dıyelım
-
benden adm olmaz diolar :D calissam olurmus ama
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
simatulhan bunu yazdı:
-----------------------------beyler butun sene oks seye çaliştim simcik 90 netlere çıktım ama sinavda arkaadaşlarım bana bakıyor bende onlaaaaaaaaara biraz endişem var
-----------------------------ee hoca n'apalım ? terapi mi istiyosun..
-----------------------------tahmin etmiştim böle bişi yazılacağını:D:D:D:
ortalaman 90 benimde 85-88 falan bakalım kim geçecek?:D:D -
Arkadaşlarından ne kadar yararlanıyorsun? Birazcık mı?
Eğer birkaç soru bakıyorsan sadece sorun değil zaten 90 nete kadar çıkmışsın. O netle herhalde bir fen lisesine gidersin zaten. Ama 10 soru ya da daha fazla bakıp da bu kadar net çıkarıyorsan işin biraz yaş.