folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Aldım Birkaç Sorum Olacaktı ?

Araba Aldım Birkaç Sorum Olacaktı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Arkadaslar araba aldım aldıgım araba 2012 Volkswagen Polo herhangı bi ekstradan bi donanımı yok otomatik vites sıze sormama gereken su artık canıma tak ettı;

hava bugun yagmurluydu arabayı acık garaja cektım abktım arka cam bugulanmıstı ve arabadakı gerekli tusa bastım bugulanma gectı acaba ön cam için böle bir tus varmıdır teknolojı ve aaraba konusunda bilgim yok size sormak istedi ve daha ne işe yaradıgını bilmediğim bikaç tus var onlarıda size sormak istedim bilen varsa yardımcı olursa cok sevınırım.. diceksinizkı arabayı alırken ögretmedilermı görmedın mı ben istemedm işim vardı o gun ilgilenemdm arabayı aldıgımda da geri donus yapamadım satıs temsılcısıne göstermesine vakıt kalmadı bi size sormam geldi aklıma fotogramını ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum :)  

Özelllikle müzik setinin oldugu taraf değilde sol taraftakı bölumu analtırsanız sevınırm far tusunun yanındakı tusu mesela ?

araba kılıt tusunun uzerındekı tus var donebilen baslık takılmıs o ne işe yarar ? ( cam ibaresi konulmus on camın bugulanmaması içinmi yapılmıs bı tus cözemedım :S ) 

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

bugu

Arabanin on cami icin bugu giderme tusu yoktur. Icerideki havalandirma sisteminde resimde gordugun gibi bir secenek olucak, bu havayi on cama ufler oda bugari temizler. 

Eger hizli temizlensin istiyorsan, a/c (klimayi calistir) 

http://i.imgur.com/YTBMH.jpg

Toplam Hit: 2160 Toplam Mesaj: 2