Araba Arıyorum 23 Bine Kadar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Önceki zarar ederek saatım motor üfleme yaptı dizeldi şimdi fiyat max. 23 bin olacak şekilde. 

Sanırım benzinli alacağım bu defa vede tüp taktırıcam yada direk takılı olacak

Aklımda 2 tane araba modeli var. Ama ikisininde ikinci el piyasası yok gördüğüm kadarıyla. 

Mazda 3 ve Nissan Primera 

Araç doluluk bakımından benim gördüğüm en iyisi bunlar. Tabi yeni fikirlerede açığım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-dosta-gider-japon-devi-142720184/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden_full-143160960/detay

işte bu ikisinden birinin temizini bulursam almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Nissan Primera aramaya devam et

admalar 40 bin tl lik teknolojiyi 15 liralık arabaya koymuşlar. wv olsan düğmenin tekini 5 binliraya koyuyor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

admalar 40 bin tl lik teknolojiyi 15 liralık arabaya koymuşlar. wv olsan düğmenin tekini 5 binliraya koyuyor.

değil mi yaw bende öyle düşünüyorum sonucda japon arabası dandik malda kullanmazlar tabi 2. el parcasının pahalı olduğuna daire eski şehir efsaneleride var.

Dizel alcağın zaman 2. el KM'si dana gibi yüksek oluyor -ki bizzat tecrübem masrafıda benzine göre daha ağır. Zaten fiyat olarakta eşitlenecek nerdeyse yani pek bir artısı kalmadı benim gözümde. 

İstanbulda tüplü araba kullanmak biraz zor kapalı otoparklara alınmadığından işte 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bende bakınıyorum focus 2006 bakıordum bi arkadaş primera lara bak dedi onlara biraz kaydım takipteyim,

nissan primera nın kasa sağlamlığı nedir kullanan varmı.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

benim var kullanmış bir arkadaş o gönderdiğim modeli öve öve bitiremiyor. 

Japon sağlamlığı işte söz konusu. Dünyanın en az arıza veren araçları(mış)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

değil mi yaw bende öyle düşünüyorum sonucda japon arabası dandik malda kullanmazlar tabi 2. el parcasının pahalı olduğuna daire eski şehir efsaneleride var.

Dizel alcağın zaman 2. el KM'si dana gibi yüksek oluyor -ki bizzat tecrübem masrafıda benzine göre daha ağır. Zaten fiyat olarakta eşitlenecek nerdeyse yani pek bir artısı kalmadı benim gözümde. 

İstanbulda tüplü araba kullanmak biraz zor kapalı otoparklara alınmadığından işte 

tüpü ve depo ağızını güzel saklarsan giremiyeceğin kapalı otopark yok istanbulda 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

tüpü ve depo ağızını güzel saklarsan giremiyeceğin kapalı otopark yok istanbulda 

simit depolar varmış hocam eğer ayna ile arabanın altına bakmıyorlarsa (cevahir avm bakıyor mesela) çaktırmadan sokabiliyormuşsun:)

Ama etik mi bu? Daha önce kapalı otoparkta patlayan tüp haberi duydunuz mu? Yada almamalarının sebebi binaya suikastı mı önlemek için mi? sorular sorular aklımdaki sorular

Toplam Hit: 763 Toplam Mesaj: 7