

Araba Farları İçindeki Elektronik Parçalar Hk. Elektronikden Anlıyan Bakabilir Mi?
-
Hocalar ben mercedes bmw çıkma parçacısının yanın da takılıyorum. Bir adam var Eskişehir den Bursa ya geliyor sırf o farların içindeki elektronik parçaları sökmek için geliyor , ne yapıyon diye soruyom . Birşeyler anlatıyor ama salladığı belli , doğruyu söylemiyor. Adam kalkıp Eskişehir den Bursa ya bir torba elektronik parça için gelmez. Eğer bunlar değerli birşey ise patronla konuşucam vermesin biz değerlendirelim. Benim aklıma anakartların üstündeki pinlerin ucunda altın olması geliyor , başka ne olabilir ?
-
Bmw varsa işin içinde angel dir kesin. Bi çoğu yol kontrollü, açı yükseklik ışık ayarı var. Pahalı malzemeler
-
xenon ballastlarını, merceklerini mi alıyor? tam olarak ne aldığını görselleştirebilirmisin?
-
hocam bi foto koy nasıl malzemelermiş kodlarına şekillerine bakalım, büyük ihtimal müridin dediği gibi sensördür onlar.
mersedes bmw yi sadece yollarda görüyoruz, orda da hızlı gidiyolar yetişemiyoruz nerden bilelim ne olduğunu (:
-
foto koy bakalım datasheetlerine
-
foto ayarlıyorum bir sn
-
hocam hadi kartı altı diyelim kartlarda ki pini sökmek için çok ugrasacak , ugrastıktan sonra o pinlerde ki altınları almak için dünya kadar ugrasması gerekiyor. Filtre yapması, bazı kimyasallar kullanması o kadar işin ucunda da alacagı altın degeri 5-10 liralık. O kadar yolu 5-10 lira için gelmez.
Resim at :)
-
Hocalar hastaneye gittim döndüğümde adam torbaları almış gitmiş , sıkıntı yok gene geliyor bu sefer çekip koyucam . Konuyu hortlatırım ozaman herkese teşekkürler.
-
Hocam sanırım bu göz far denilen sensör var onu söküyor adam. Direksiyonu çevirdiğin taraftaki ışığı ölçüp ona göre yanıyor farlar.
http://www.youtube.com/watch?v=rX-XY6b8uOY
mkyb tarafından 25/May/15 20:19 tarihinde düzenlenmiştir