folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Kaçırma?

Araba Kaçırma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler arabayı kaçırıcam arabanın yedek anahtarını kopyalatmak istiyorum anahtarcı ne kadar bir ücret ister? bide kıllık falan yapar mı??

djarum black kanka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

command3r bunu yazdı:
    -----------------------------

Müridler arabayı kaçırıcam arabanın yedek anahtarını kopyalatmak istiyorum anahtarcı ne kadar bir ücret ister? bide kıllık falan yapar mı??

Tipinde liseli görüntüsü varsa, anahtarcı da aklı başında bi adamsa o durumda kıllık yapabilir.

Bir gün önce anahtarcıya git "abi bizim bi şahin var yedek anahtarı kırıldı ne kadara kopayalrsın" de,bilgi al normal şekilde konuş.

ertesi gün hem anahtarı hem ruhsatı yanına al,kıllık yapacak olursa ruhsatı kimliğini göster araba babanın üstüne ise bilgilerin tutar pwk sorun olmaz.

Peki kaçırdın kaza yaptın,sen vurmasan da biri geldi sana vurdu(örneğini bi akrabam yaşadı) veya peder kaçırdığını anladı ne olacak?

sana iyice güveni azalacak.babandan nasıl para istiyosan bi sefer de harçlığımdan benzin mazot alalım ben uygun bi yerde senle araba sürmek istiyorum de.

İsteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki. İkna etmeyi öğren mutlaka razı olur.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

@antivir-us 'a katılıyorum. Bencede bu işleri güzel güzel halletmeye bak, bende ehliyeti olmayan bir arkadaşa kiralık araba vermiştim yanında oturuyordum. Çok ısrar etmişti ve kullanabildiğini sanıyordum, neyse ilk dakika kaza tehlikesi atlattık 2. dakika otobanda bir uno'ya çarptı, yanındaydım hemen yerleri değiştirdik, kazayı ben yapmışım gibi gösterdik. Çok büyük bir hasarda yoktu, cana da gelmedi şükür ama diyeceğim o ki, sen bu kadar şanslı olamazsın birsürü mahkeme falan.... Dikkat et

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

benim abimde arabayı kacırdı bende yanındayım sonra gece köprüye varmadan trafik vardı neyse önümüzden bi adam geciyor ama adamın elinde omuzuna kalas yüklemiş adam tam gecti arabaya kalas bi vurdu döndü adamın boynunu kırdı allahtan ehliyeti vardı 1 gün yatmadan cıktı yani her an her şey olabilir şimdi bu olay senin başına gelse ehliyet yok zaten hayatının  5 senesi kafadan gider hic olmadı ailen kahrolur bi daha düşün derim saygılar

not olay gece oldu göremiyorduk zaten bi de trafik vardı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    ulan ne cekiyoruz babalardan kac senedir kullaniyorum ehliyet alcak param yok :)

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

ehliyet almaya hak kazandım ama ehliyeti alamıyorum parasızlıktan...

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    ulan ne cekiyoruz babalardan kac senedir kullaniyorum ehliyet alcak param yok :)
    ------------------------

madem paran yok git otobüse bin eger başına böyle bi olay gelirse o zman anlarsın .d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

ben kaçırma derim bunun binbir türlü hali var bide şanssız biriysen hapı yuttun demektir :D zaten zamanla sana kendi isteğiyle arabayı vermeye başlar

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
Toplam Hit: 1672 Toplam Mesaj: 8