Araba Kafayı Yedi
-
arkadaslar 1991 model e 200 mercedes dün aksam sürdüm hic bi sorun yoktu arabayı sürdükten sonra araba kapalı durumdayken viteslerle oynadm (söliimde) sonra bgün sabah teyibi acdm teyip kendiliginden bi acılıp bi kapanıodu bi süre sonra tamamen kapandı acılmadı arabanın uzaktn kumandasına basıorm ses cıkıo ama kilitlenmio acılmıo araba kontagını aciorm gösterge ışıkları flan yanınca arabanın kliması calisio (klima bildiim kadarıla bozktu kompresörü gitmişti bildiim kadarıla) araba yı calistirmaya calisiom calısmıo anahtar 1 haftadır bende benim üstüme kalcak neden olabilir
-
arabanin elektronik devresine virus girmis.. amcana sordun mu ?
kontak kapaliyken vitesle oynaman sansumana zarar verir sendeki konu elektrik gibi.
-
hoca burda nasıl bi cvp bekliyon ki? çözüm önerisi yapacak olan araba tamircisi...
-
doğru oto elektikçiye
-
bu kötü durum büyük ihtimalle devrelerde sorun vardır. çünkü o arabada herşey elektronik, bizimde vardı 90 model 200E hız sabitleyici vardı arabada, babam bozuldu demişti, ben mekanik bişey diye düşünüyodum da değilmiş, herşey bi karta bağlı vaziyette o arabada. ama kral arabadır. bi oto elektronikci ye götür, yada oto elektro cu çağır. ama dandik bi elektro cu olmasın.
-
sen arabayı en iyisi bir tamirciye götür
araba kafayı yemiş sen arabaya başka bişey yapmadığına eminmisin
-
arabaya bişe yapmadım ya ne yapcam şeyden ses gelio arabaya binince arka sağ koltugun ayak koyma yerinden stttt die bi ses gelio ///////////////// Ayrıca amcama sölemedim cünkü 1 arabaya kesin olarak ben bişe yapmadım 2 ben yaptıysamda sucu üstüme almicam araba 1-2 haftadır kullanılmıo ( bnm sürmelerimi saymasak ki bilmiolar ) kendiliginden bozulmustur diyeceğim // Sizdende akıl danışıyorm neden olmasın belki aranızda bilen veya daha önce basına böle bişe gelmiştir sizinle paylasmak istedim aq
-
arkadaslar akü den olabilirmi arabanın icindeki lamba acık kalmısta :S akü bitmesnden olabilirmi
-
bizde buna benzer sorunlar yaşamıştık kaportanın altındaki lastik kurumuş çatlamış sıcakta
sonra yağmurda beynine su almış dediler sonrada arabayı sattık zaten bizimkide 92 modeldi
Toplam Hit: 1079 Toplam Mesaj: 9