folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Kafayı Yedi

Araba Kafayı Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    arkadaslar 1991  model e 200 mercedes dün aksam sürdüm hic bi sorun yoktu  arabayı sürdükten sonra araba kapalı durumdayken viteslerle oynadm (söliimde)  sonra bgün sabah teyibi acdm teyip kendiliginden bi acılıp bi kapanıodu bi süre sonra tamamen kapandı acılmadı arabanın uzaktn kumandasına basıorm ses cıkıo ama kilitlenmio acılmıo araba kontagını aciorm  gösterge ışıkları flan yanınca  arabanın kliması calisio (klima bildiim kadarıla bozktu kompresörü gitmişti bildiim kadarıla)  araba yı calistirmaya calisiom calısmıo  anahtar 1 haftadır bende benim üstüme kalcak neden olabilir

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

arabanin elektronik devresine virus girmis.. amcana sordun mu ?

kontak kapaliyken vitesle oynaman sansumana zarar verir sendeki konu elektrik gibi.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    hoca burda nasıl bi cvp bekliyon ki? çözüm önerisi yapacak olan araba tamircisi...

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    doğru oto elektikçiye

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    bu kötü durum büyük ihtimalle devrelerde sorun vardır. çünkü o arabada herşey elektronik, bizimde vardı 90 model 200E hız sabitleyici vardı arabada, babam bozuldu demişti, ben mekanik bişey diye düşünüyodum da değilmiş, herşey bi karta bağlı vaziyette o arabada. ama kral arabadır. bi oto elektronikci ye götür, yada oto elektro cu çağır. ama dandik bi elektro cu olmasın.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaXToR
    MaXToR's avatar
    Erkek

sen arabayı en iyisi bir  tamirciye götür

araba kafayı yemiş  sen arabaya başka bişey yapmadığına eminmisin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    arabaya bişe yapmadım ya ne yapcam  şeyden ses gelio arabaya binince arka sağ koltugun ayak koyma yerinden stttt die bi ses gelio          ///////////////// Ayrıca amcama sölemedim cünkü 1 arabaya kesin olarak ben bişe yapmadım 2  ben yaptıysamda sucu üstüme almicam araba 1-2 haftadır kullanılmıo ( bnm sürmelerimi saymasak ki bilmiolar ) kendiliginden bozulmustur diyeceğim // Sizdende akıl danışıyorm neden olmasın belki aranızda bilen veya daha önce basına böle bişe gelmiştir  sizinle paylasmak istedim aq

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    arkadaslar akü den olabilirmi arabanın icindeki lamba acık kalmısta :S akü bitmesnden olabilirmi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

bizde buna benzer sorunlar yaşamıştık kaportanın altındaki lastik kurumuş çatlamış sıcakta
    sonra yağmurda beynine su almış dediler sonrada arabayı sattık zaten bizimkide 92 modeldi

Toplam Hit: 1079 Toplam Mesaj: 9