Araba Kaskosu Hakkında
-
Arkadaşlar oturduğum yerde her yıl şiddetli sel olmakta ve sel sağlam oluyo ne var ne yok alıp gidiyo.
Araba dahil :D Kullandığımız aracın muhammel bedeli 45.000 lira fakat araba ağır hasarlı old. için biz 24'e aldık.Kaskoya gittik bu yıl arabaya 40.000 fiyat biçtiler.
Seneye olacak selden 1 ay önce biz arabayı en üst her şeyi kapsayan(tahmini 2000 lira) kaskodan yaptırıp arabayı sele bıraksak arabanın bedelini alma imkanımız var mı ?
-
gören olmadı herhalde
-
akraba korkusu diye okudum mk.
bu kas gevşetici ile sinir ilacı iyi gelmedi bana mk.
up
-
@Dj_Alper
ulaş kendisine tarikatın sigortacısıdır bilgi verir
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
Arkadaşlar oturduğum yerde her yıl şiddetli sel olmakta ve sel sağlam oluyo ne var ne yok alıp gidiyo.
Araba dahil :D Kullandığımız aracın muhammel bedeli 45.000 lira fakat araba ağır hasarlı old. için biz 24'e aldık.Kaskoya gittik bu yıl arabaya 40.000 fiyat biçtiler.
Seneye olacak selden 1 ay önce biz arabayı en üst her şeyi kapsayan(tahmini 2000 lira) kaskodan yaptırıp arabayı sele bıraksak arabanın bedelini alma imkanımız var mı ?
hocam aracın rayiç bedeli 45 civarı dolaşabilir ama sigorta şirketinin sel olayında size teklif edeceği daha düşük olacaktın çünkü onlarda aracın ağır hasarının olduğunu ve bu durumdaki aracın piyasa rayiç bedelinin düşük olacağını bilirler
en üst düzey kasko diye bir olay yok hocam sağlam şirkete yaptırırsan başın ağrımaz onun dışında kaskon 45 k üzerinden yapalır atıyorum pertde 30 ile gelirler teklife
edit: ek olarak aracın pert kaydı olduğu için her sigorta şirketi kasko yapmayacaktır
yapanlar ya yüksek muafiyetli veya yüksek primli yapacaktır
DJ_Alper tarafından 15/Eki/15 17:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Pert kaydı yok hocam araba takla atmış boyatmış adam belgelerinde felan tertemiz gözüküyor araba.
Birde kasko çeşitleri var hani bazıları sadece trafik kazasını karşılıyor felan o taraftan her şeyi kapsayan kaskoyu dedim.
-
muhtemelen arastırmalar sonucunda sele kapıldıgına daır kanıtlar olursa kasko uzerındekı ucreti geri öderler eger dedıgınız gıbı aracın tramerınde agır hasarlı yazmıyorsa
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
Pert kaydı yok hocam araba takla atmış boyatmış adam belgelerinde felan tertemiz gözüküyor araba.
Birde kasko çeşitleri var hani bazıları sadece trafik kazasını karşılıyor felan o taraftan her şeyi kapsayan kaskoyu dedim.
pert kaydı olmasın yine hasarı var yani hasarsızmış gibi para alamazsın nekadar vereceğini bilmem ama hasarsızkenki halini vermeyeceğini çok iyi biliyorum
pert kaydı yoksa işin daha kolay olacak sigorta yaptırmada
Genelde dar kapsamlı yapan yok genişletilmiş kasko oluyor sele muafiyet vermeyen senin işini görür
istersen plaka tc yi at bakayım