folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Kaskosu Hakkında

Araba Kaskosu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Arkadaşlar oturduğum yerde her yıl şiddetli sel olmakta ve sel sağlam oluyo ne var ne yok alıp gidiyo.

Araba dahil :D Kullandığımız aracın muhammel bedeli 45.000 lira fakat araba ağır hasarlı old. için biz 24'e aldık.Kaskoya gittik bu yıl arabaya 40.000 fiyat biçtiler.

Seneye olacak selden 1 ay önce biz arabayı en üst her şeyi kapsayan(tahmini 2000 lira) kaskodan yaptırıp arabayı sele bıraksak arabanın bedelini alma imkanımız var mı ?

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

gören olmadı herhalde

Tanrı Türkü Korusun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

akraba korkusu diye okudum  mk.

bu kas gevşetici ile sinir ilacı iyi gelmedi bana mk.

up

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

@Dj_Alper 

ulaş kendisine tarikatın sigortacısıdır bilgi verir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

Arkadaşlar oturduğum yerde her yıl şiddetli sel olmakta ve sel sağlam oluyo ne var ne yok alıp gidiyo.

Araba dahil :D Kullandığımız aracın muhammel bedeli 45.000 lira fakat araba ağır hasarlı old. için biz 24'e aldık.Kaskoya gittik bu yıl arabaya 40.000 fiyat biçtiler.

Seneye olacak selden 1 ay önce biz arabayı en üst her şeyi kapsayan(tahmini 2000 lira) kaskodan yaptırıp arabayı sele bıraksak arabanın bedelini alma imkanımız var mı ?

hocam aracın rayiç bedeli 45 civarı dolaşabilir ama sigorta şirketinin sel olayında size teklif edeceği daha düşük olacaktın çünkü onlarda aracın ağır hasarının olduğunu ve bu durumdaki aracın piyasa rayiç bedelinin düşük olacağını bilirler

en üst düzey kasko diye bir olay yok hocam sağlam şirkete yaptırırsan başın ağrımaz onun dışında kaskon 45 k üzerinden yapalır atıyorum pertde 30 ile gelirler teklife

edit: ek olarak aracın pert kaydı olduğu için her sigorta şirketi kasko yapmayacaktır

yapanlar ya yüksek muafiyetli veya yüksek primli yapacaktır

DJ_Alper tarafından 15/Eki/15 17:01 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Pert kaydı yok hocam araba takla atmış boyatmış adam belgelerinde felan tertemiz gözüküyor araba.

Birde kasko çeşitleri var hani bazıları sadece trafik kazasını karşılıyor felan o taraftan her şeyi kapsayan kaskoyu dedim.

Tanrı Türkü Korusun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

muhtemelen arastırmalar sonucunda sele kapıldıgına daır kanıtlar olursa kasko uzerındekı ucreti geri öderler eger dedıgınız gıbı aracın tramerınde agır hasarlı yazmıyorsa 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

Pert kaydı yok hocam araba takla atmış boyatmış adam belgelerinde felan tertemiz gözüküyor araba.

Birde kasko çeşitleri var hani bazıları sadece trafik kazasını karşılıyor felan o taraftan her şeyi kapsayan kaskoyu dedim.

pert kaydı olmasın yine hasarı var yani hasarsızmış gibi para alamazsın nekadar vereceğini bilmem ama hasarsızkenki halini vermeyeceğini çok iyi biliyorum

pert kaydı yoksa işin daha kolay olacak sigorta yaptırmada

Genelde dar kapsamlı yapan yok genişletilmiş kasko oluyor sele muafiyet vermeyen senin işini görür 

istersen plaka tc yi at bakayım 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 8
kasko