Araba Kiralama Tanıdıgı Ve Ya Bilgisi Olan Varsa İçeri
-
s.a hojalar bnm onumuzdeki hafta erdege gitmem lazım otobuste gitmek istemiyorum cunku 2 gun kalcam orda arabasız olmaz soyle orta halli cok asırı lukste deil cok asagısıda diil 2 günlük 300 kagıt verebilirim tanıdıgı olan falan varmı? istanbul anadolu yakaısnda otuyorum erenkoyde
-
valla bizim burda 60 70 ytl arasında değişiyo kiralama fiyatları 300 liraya haftalık bile bulursun bence...
-
arastırıyorum işte
-
Evet 300 e cok rahat bulursun jip bulursun hatta. Ben gecen sene kiralamistim; 2006 hyundai accent Gunluk 60 ytl`di fiyatlar bu civardadir zaten. Herhangi bi oto kiralama dukkanina gitmen yeterli..
-
hoca naptın 300ytl ya Bursada limuzinin günlüğü 300 hemde sen sürmüyon tabi şoför verıyorlar arabayı çarptım,çurptum derdi yok :) sen istanbul civarında arıyorsun anlıyorumda söylemek ıstediğim bulamaman mumkun değil yani..
-
daha dısarı cıkıpta bakmadım cıkıcam bugun bakıncam astık peki kiraladıgında ne istiyorlar?
-
2 yıllık ehlietin olması lazım
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
2 yıllık ehlietin olması lazım
-----------------------------
yok hoca.ehliyetini yeni almış olsan bile veriyolar.belki tek tük yerde dedigin gibidir. -
hacı kirala fakat arabada alkol alma allah muhafaza çarparsan sıçtığının resmidir.1 promil dahi çıksa kasko para ödemio aklında bulunsun :)
300 e 5 günlük felan bulursun :)
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 9