folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Mp3 Hazırlamak

Araba Mp3 Hazırlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkaşlar arabada mp3 çaldırmak için ne gerekiyor.

daha önce yaptım fakat 13 14 şarkı alıyordu 

cd kapasitesine göre şöyle 100 200 şarkı atmamız mümkün değilmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

mp3 çalar özelliği yok ise mecburen track olarak yazdıracaksın o da dediğin gibi 13-14 şarkı.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Araba mp3 destekliyorsa direkt mp3 dosyalarını cdye veri diski olarak yazdır gitsin.Ama 13-14 şarkı dediğine göre mp3 değil normal ses cdsi çalıyor araba.Bundan dolayı da anca toplamda 120 dakikalık şarkı yazdırabilirsin cdye.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

hocam al çakmaklığa takılan aletten bak keyfine

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

amacım geyik değil ama konuya girerken  "arap(b)a Mp3 Hazırlamak" diye okuyup girdim. bu ara arap müziğine de sardım hafiften bakayım neler tavsiye etmişler araplar bu şarkıları sever falan diye ona bakmaya girdim..

konuya gelirsek arkadaşların dediği gibi arabanın teyni mp3 çalıyosa data cd hazırla tak çalsın..cdnin hafızası kadar atarsın.

Arabanın marka-modelini yazarsan orjinal teypse bilenler yardımcı olur heralde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Araba Doblo'ysa track yani ses cd'si yazdıracaksın. Odun da soksan mp3 çalmıyor. En güzeli denildiği gibi çakmak bıdısına takılan o şeylerden.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 1113 Toplam Mesaj: 6