Araba Uzerine Folyo(İstek)
-
kolay gelsin arkadaslarım oncelikle hayırlı gunler dilemek isterim
simdi aracımı ant yapılacak fuara cıkarıcam ama uzerine bi folyo kestiricem ama nasıl bi sekil olsun bulamadım hani undergroundda winlyler ve triballar falan varya o tarz bişe dusunuyorum oyunu olan arkadaslardan o resimlerden bikactane prt sc yaparsa cok sevinirim baska onerisi olan elinde kendi cizi olan arkadaslardanda yayınlamasını rica ederim simdiden tsk
-
arkadaslar gozunuzun yagını yiyim yaw bi sekil bulamadım bugun reklamcıya gidip sekil cıkarttırmam lazım ki onu yapsın bende yapıstırıyım arkadaslar yardımlarınızı acil bekliorum
-
ayhunum bugüne mi sıkıştı kaldı.
akşama ben sana şekil bişiler yapar yollarım (tabi acelen yoksa)
ama ilk olarak hızlı ve öfkelide ki turuncu supranın üzerindeki vinly çok hoş.
-
eyw amelem saolasın da bugune nie sıkıstı bilionmu aksam sivasa gidecem ondan nese sen koy buraya ben yarın bakıyım sivastan arkadaslardan birine veriim yaptırsın sana zahmet olacak kardes
-
hoca arkadasın teki bi program paylasmıstı... görsel efektleri deneyebiliyodun arabalarda ve cok gercekci..forumda bi arat derim ama ne olarak aratıcak sın :F bide o var..başlığı hatırlamıom..
işte bu : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=modi&folderid=39910