Arabanın Kliması Açıkken Su Akıtması Hk.
-
arkadaşlar 2001 cli araba var bende de klima acıkken yoldayım diyelim sonra herhangi bi yere park ettim stopta etmeme ramen damla damla su akıtıyo normalmi klimayla alakalımı? ayrıcana su eksiltme yok aracta
-
normal hafız klimanın su tahliyesidir. radyatör suyunda eksilme yoksa sıkıntı yok
Flagellumdei tarafından 11/Ağu/14 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
ari41 bunu yazdı
arkadaşlar 2001 cli araba var bende de klima acıkken yoldayım diyelim sonra herhangi bi yere park ettim stopta etmeme ramen damla damla su akıtıyo normalmi klimayla alakalımı? ayrıcana su eksiltme yok aracta
normal klimanın su tahliyesi :) Sıkıntı yok...
-
eyvallah hocalar şu cehennem sıcaklarında yakmayalım arabayıda
-
Hiç bir sıkıntı yok, aynısı benim başımada gelmişti tamircime sordum normal dedi,
-
bende merak ederdim öğrendiğimiz iyi oldu kandıralı :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hiç bir sıkıntı yok, aynısı benim başımada gelmişti tamircime sordum normal dedi,
aynayı ne ettin hoca? dosya açılmamış daha
bakim tekrar .... yok açılmamış
--
klima suyu hoca bu aralar çok nemli havalar çok akıyordur sen ondan korkmuşsundur
-
sanane bunu yazdı
bende merak ederdim öğrendiğimiz iyi oldu kandıralı :)
hhaha eyvallah kandıralıyız :D aynen şimdi de denedim klima açıkken aşırı derecede su akıyo normalmiş bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim -
içi buz gibi kola dolu bir bardağın dışının damla damla olması ne kadar normalse bu da o kadar normal :D
-
normal hocam. havalarda çok sıcak etki ediyo .
-
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
aynayı ne ettin hoca? dosya açılmamış daha
bakim tekrar .... yok açılmamış
--
klima suyu hoca bu aralar çok nemli havalar çok akıyordur sen ondan korkmuşsundur
Adamın muayenesi geçmişti, fotokopi çekerken fark ettik, rica etti ücretini verim dedi % 75 kendisi verdi % 25 ben ödedim olay kapandı üstat,