Arabaya Dijital Tv Bağlama
-
öncelikle tbtye bi Araç kategorisi şart gibi (araba,motosiklet, yat kat)
şimdi arabaya tv bağlama olayını az araştırdım bir kaç bebenin tabletin ses çıkışını teybin aux una sokmasıyla bir buhran geçirdim o şoku atlattıktan sonra
1.Şehirler arası otobüslerde tepede kocaman şey var o antenmi oluyor (uçan daire gibi)
2. normal teyp anteni gibi tv antenleri var Türkiye bunu destekliyormu?
3. Analog yayınlar Türkiyede kaliteli değil evde bile kaliteli değil zatende dijitali nasıl yapabiliriz?
-
bende jvc double din teyp vardı. antenini ön direklerin içine gizliyolardı. anten olayı büyük problem. net çekmiyor genelde.
-
4G gelecek diye karasal TV yayinini bitirdiler diye biliyorumm.
-
Evet daire gibi şeyler mobil reciverlar diyebiliriz. Kimi zaman VIP vito viano transporter gibi araçlara da koyulur. Dilerseniz wireless seçeneği de var. Yanlış bilmiyorsam aylık ücret veriliyor. NETA araç uydu
-
DJ_Alper bunu yazdı
öncelikle tbtye bi Araç kategorisi şart gibi (araba,motosiklet, yat kat)
şimdi arabaya tv bağlama olayını az araştırdım bir kaç bebenin tabletin ses çıkışını teybin aux una sokmasıyla bir buhran geçirdim o şoku atlattıktan sonra
1.Şehirler arası otobüslerde tepede kocaman şey var o antenmi oluyor (uçan daire gibi)
2. normal teyp anteni gibi tv antenleri var Türkiye bunu destekliyormu?
3. Analog yayınlar Türkiyede kaliteli değil evde bile kaliteli değil zatende dijitali nasıl yapabiliriz?
o uçan daire antendir. çokta pahalıdır. teyp antenleri iş görmez. tünelde şehirlerarası yollarda yada herhangi bir bozuk yolda yayının gitmesine sebep olur. o dediğin uçan dairelerin kaliteli olanlarında dijital yayın desteği de var. vip aracın varsa 5-10 bin liraya yaptırabilirsin. eğer orta segmentse araban hiç kasma.