Arabayı Nasıl Düzeltebilirim?
-
s.a hocalar eskişehirde oturanlar varsa bilirler buralarda illegal araba yarışları falan vardır.4-5 tane de takımlar vardır.her neyse;
ben arabayı çok zorladığım için defalarca motorun içine ettim.eksantrik kayışına bağlı miller varmış onları, silindir kapak contalarını vs..(saymakla bitmez bana kafadan 2milyar masraf açtı) herşeyi yaktım zamanında.(4ay önce)o günlerden bu yana ara sıra canım sıkıldığında basıyorum gaza.en son araba toplamıyordu bazen o yüzden sinir oluyordum.tamire diye götürdüm bütün benzin hortumları, filtreleri vs.. değişti.şimdi araba topluyor ama bu seferda basmıyor.dün akşam test ettim en fazla 135km hız gördüm kadranda(oda zar zor).eskiden 130 a kadar motor hiç kasmıyordu 140a geldikten sonra kasılmaya başlıyordu 185-220 arasındada baya zorlanıyordu.
babamdan şüpheleniyorum.fazla deli gitmesin diye bişeyler yaptırdığına eminim.deprajdan ayağımı çektiğimde geç kavrama yapıyor ya da gaza bastığımda gazı geç veriyor.dün bi pati çekeyim dedim iki üç döndürdüm tekeri patiyle ama ilerisi gelmedi.
bunu nasıl düzeltebilirim?
araba : kangoo.