Arabayı Sattıgımız Zaman Kasko Su Sigortasını Nasıl Alırız?
-
Kaskonun ve sigortanın suresı var nasıl alırız bunları ? yenı araba alacagımız zaman nasıl yenı arabanın uzerıne gecırebılırız ne tur ıslemler yapmamız lazım.
-
Dj_Alper sigorta işiyle uğraşıyordu abi pm atarsan detaylı yardımcı olur :)
-
Pidz bunu yazdı
Dj_Alper sigorta işiyle uğraşıyordu abi pm atarsan detaylı yardımcı olur :)
yogun sanırım enson bırsey sordugumda cevabı gelmedi o yuzden buraya acayım dedım :)
-
http://forum.donanimhaber.com/m_32533838/tm.htm abi bu konu yardımcı olur umarım sana :)
sigorta şirketi satış sözleşmesini istiyormuş sanırım sigortayı başka bir arabaya taşıyamıyormuşsun ama satış sözleşmesini gösterek geriye kalan sigorta ücretini alabiliyomuşsun geri dh da öyle yazmışlar :) -
Pidz bunu yazdı
http://forum.donanimhaber.com/m_32533838/tm.htm abi bu konu yardımcı olur umarım sana :)
sigorta şirketi satış sözleşmesini istiyormuş sanırım sigortayı başka bir arabaya taşıyamıyormuşsun ama satış sözleşmesini gösterek geriye kalan sigorta ücretini alabiliyomuşsun geri dh da öyle yazmışlar :)Aynen bu yeterlı oldu hocam saolasın :)
-
yeni gördüm :)
1 tane kaskolu araban var ve 2, arabayı alacaksın önünde 2 seçenek var.
1. yeni aldığın arabaya diğer arabanın kaskosunu aktarırsın bu nasıl olur Sigortacına araç bilgileri değişikliği zeyili dersen anlar anlamazsa sigortacını değiştir :)
bu durumda şöyle avantajın dez avantajın olur
avantajın
ufak bir fark ödeyerek yeni aracına kasko yaptırmış olursun
kademe indirimin varsa ve atıyorum 1 ay sonra sigortan yenilenecek ise bu zeyille 1 ay sonra normal kaskonun bittiği gibi yeniler kademe atlarsın buda senin avantajın olur
2, seçenekte satıştan iptal geçilir kademe donar yeni kaskonu o basamaktan 1 yıllık yaptırırsın
bu arada pmlere alper bişi soracam, Alper ordamısın, bişi söyleyecem, değilde mümkünse ticket ticket yoksa bodoslama konuya girin arkadaşlar Ticketlerde genelde ıska geçmem herkese cevap veririm
-
DJ_Alper bunu yazdı
yeni gördüm :)
1 tane kaskolu araban var ve 2, arabayı alacaksın önünde 2 seçenek var.
1. yeni aldığın arabaya diğer arabanın kaskosunu aktarırsın bu nasıl olur Sigortacına araç bilgileri değişikliği zeyili dersen anlar anlamazsa sigortacını değiştir :)
bu durumda şöyle avantajın dez avantajın olur
avantajın
ufak bir fark ödeyerek yeni aracına kasko yaptırmış olursun
kademe indirimin varsa ve atıyorum 1 ay sonra sigortan yenilenecek ise bu zeyille 1 ay sonra normal kaskonun bittiği gibi yeniler kademe atlarsın buda senin avantajın olur
2, seçenekte satıştan iptal geçilir kademe donar yeni kaskonu o basamaktan 1 yıllık yaptırırsın
bu arada pmlere alper bişi soracam, Alper ordamısın, bişi söyleyecem, değilde mümkünse ticket ticket yoksa bodoslama konuya girin arkadaşlar Ticketlerde genelde ıska geçmem herkese cevap veririm
Bu konuda üstüne tanimam :)