folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Arabayı Sattıgımız Zaman Kasko Su Sigortasını Nasıl Alırız?

Arabayı Sattıgımız Zaman Kasko Su Sigortasını Nasıl Alırız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaskonun ve sigortanın suresı var nasıl alırız bunları ? yenı araba alacagımız zaman nasıl yenı arabanın uzerıne gecırebılırız ne tur ıslemler yapmamız lazım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Dj_Alper sigorta işiyle uğraşıyordu abi pm atarsan detaylı yardımcı olur :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Pidz bunu yazdı

Dj_Alper sigorta işiyle uğraşıyordu abi pm atarsan detaylı yardımcı olur :)

yogun sanırım enson bırsey sordugumda cevabı gelmedi o yuzden buraya acayım dedım :) 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_32533838/tm.htm abi bu konu yardımcı olur umarım sana :)

sigorta şirketi satış sözleşmesini istiyormuş sanırım sigortayı başka bir arabaya taşıyamıyormuşsun ama satış sözleşmesini gösterek geriye kalan sigorta ücretini alabiliyomuşsun geri dh da öyle yazmışlar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Pidz bunu yazdı

http://forum.donanimhaber.com/m_32533838/tm.htm abi bu konu yardımcı olur umarım sana :)

sigorta şirketi satış sözleşmesini istiyormuş sanırım sigortayı başka bir arabaya taşıyamıyormuşsun ama satış sözleşmesini gösterek geriye kalan sigorta ücretini alabiliyomuşsun geri dh da öyle yazmışlar :)

Aynen bu yeterlı oldu hocam saolasın :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yeni gördüm :)

1 tane kaskolu araban var ve 2, arabayı alacaksın önünde 2 seçenek var.

1. yeni aldığın arabaya diğer arabanın kaskosunu aktarırsın bu nasıl olur Sigortacına araç bilgileri değişikliği zeyili dersen anlar anlamazsa sigortacını değiştir :)

bu durumda şöyle avantajın dez avantajın olur

avantajın

ufak bir fark ödeyerek yeni aracına kasko yaptırmış olursun

kademe indirimin varsa ve atıyorum 1 ay sonra sigortan yenilenecek ise bu zeyille 1 ay sonra normal kaskonun bittiği gibi yeniler kademe atlarsın buda senin avantajın olur

2, seçenekte satıştan iptal geçilir kademe donar yeni kaskonu o basamaktan 1 yıllık yaptırırsın

bu arada pmlere alper bişi soracam, Alper ordamısın,  bişi söyleyecem,  değilde mümkünse ticket ticket yoksa bodoslama konuya girin arkadaşlar Ticketlerde genelde ıska geçmem herkese cevap veririm

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

yeni gördüm :)

1 tane kaskolu araban var ve 2, arabayı alacaksın önünde 2 seçenek var.

1. yeni aldığın arabaya diğer arabanın kaskosunu aktarırsın bu nasıl olur Sigortacına araç bilgileri değişikliği zeyili dersen anlar anlamazsa sigortacını değiştir :)

bu durumda şöyle avantajın dez avantajın olur

avantajın

ufak bir fark ödeyerek yeni aracına kasko yaptırmış olursun

kademe indirimin varsa ve atıyorum 1 ay sonra sigortan yenilenecek ise bu zeyille 1 ay sonra normal kaskonun bittiği gibi yeniler kademe atlarsın buda senin avantajın olur

2, seçenekte satıştan iptal geçilir kademe donar yeni kaskonu o basamaktan 1 yıllık yaptırırsın

bu arada pmlere alper bişi soracam, Alper ordamısın,  bişi söyleyecem,  değilde mümkünse ticket ticket yoksa bodoslama konuya girin arkadaşlar Ticketlerde genelde ıska geçmem herkese cevap veririm

Bu konuda üstüne tanimam :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 7