folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arabistan'da Telefon Fiyatları

Arabistan'da Telefon Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu açıcak bir yer bulamadm mecbur buraya yazdım. Annem Ümre'ye gitcek gitmişken bir telefon aldırtıcam ama fiyatları ile ilgili tam bilgim yok sadece ucuz olduğu söyleniyor. Örnek olarak nokia n97, iphone 4g filan fiyatları ne kadardır bilen duyan varsa bilgilendirirse sevinirim. Ya da internetten bakabilceğim bir site biliyorsanız söylerseniz iyi olur. teşekkürler şimdiden.

Wingardium Leviosa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    valla fiyatları ne kadardır bilemem ama 100 liradan fazla fark oluyo. kendi telefonumdan biliyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

arabistan artık eskisi kadar ucuz değil, eskiden ucuzdu.. şimdi ucuz olan bişey varsa şüphe edin, çin malıdır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anladım kendimde bakamıyacağım için çin malı değilmi anlamayacağım görene kadar. Zaten annemde anlamaz çin malı filan alır direk boşa gider para :|

Wingardium Leviosa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

arabistandan çok telefon aldım fiyatlar buraya göre  uygun ama alırken düşmemek lazım birebir çin malı klonlara denk gelirseniz paranız yanar yazık olur arkadaş söylemiş zaten eskisi kadarda ucuz değil fiyatlar elektronik eşyalarda bi fiyat artışı sözkonusu bi kaç yıldır, türkiyedeki fiyatıyla 2000 liralık telefon alırken 300 500 herneyse kar etmek amacı güderek satın alınır yarın bi gün bi arızası çıkar bi şeyler olur can sıktıgına değmez.

Orman Mühendisi //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

hocam annen cok iyi anlıyorsa aldır telefon fln yoksa cakmasını orijinal fiyatına eline verip yolluyorlar

tecrübeyle sabittir

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anlamaz hocam :) O yüzden para biriktirip yine burda kazık yemek en iyisi olucaktır :D Sağolun yorumlar için.

Wingardium Leviosa
Toplam Hit: 4671 Toplam Mesaj: 7