Arabistan'da Telefon Fiyatları
-
Konuyu açıcak bir yer bulamadm mecbur buraya yazdım. Annem Ümre'ye gitcek gitmişken bir telefon aldırtıcam ama fiyatları ile ilgili tam bilgim yok sadece ucuz olduğu söyleniyor. Örnek olarak nokia n97, iphone 4g filan fiyatları ne kadardır bilen duyan varsa bilgilendirirse sevinirim. Ya da internetten bakabilceğim bir site biliyorsanız söylerseniz iyi olur. teşekkürler şimdiden.
-
valla fiyatları ne kadardır bilemem ama 100 liradan fazla fark oluyo. kendi telefonumdan biliyorum
-
arabistan artık eskisi kadar ucuz değil, eskiden ucuzdu.. şimdi ucuz olan bişey varsa şüphe edin, çin malıdır.
-
Anladım kendimde bakamıyacağım için çin malı değilmi anlamayacağım görene kadar. Zaten annemde anlamaz çin malı filan alır direk boşa gider para :|
-
arabistandan çok telefon aldım fiyatlar buraya göre uygun ama alırken düşmemek lazım birebir çin malı klonlara denk gelirseniz paranız yanar yazık olur arkadaş söylemiş zaten eskisi kadarda ucuz değil fiyatlar elektronik eşyalarda bi fiyat artışı sözkonusu bi kaç yıldır, türkiyedeki fiyatıyla 2000 liralık telefon alırken 300 500 herneyse kar etmek amacı güderek satın alınır yarın bi gün bi arızası çıkar bi şeyler olur can sıktıgına değmez.
-
hocam annen cok iyi anlıyorsa aldır telefon fln yoksa cakmasını orijinal fiyatına eline verip yolluyorlar
tecrübeyle sabittir
-
Anlamaz hocam :) O yüzden para biriktirip yine burda kazık yemek en iyisi olucaktır :D Sağolun yorumlar için.