folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Cam Filmi Hakkında Bilgisi Olan Mürüd?

Araç Cam Filmi Hakkında Bilgisi Olan Mürüd?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

Nerhaba arkadaşlar Opel Corsa 2013 arabamda güneşte kavruluyorum. Ön camdan da güneş çok fena gözümü alıyor. Öğle vakti gözümü açamıyorum.

Velhasıl kelam camlara film çektirmeye karar verdim ama bir kaç sorum var. Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum;

1-) Ön cama güneşin göz almaması için film çekilir mi, çekilirse gece görüşü etkiler mi?

2-) Hangi markayı tavsiye edersiniz, İstanbul'da nerede çektirebilirim?

3-) Fiyatlar nasıl ziebart'a sordum tüm camlar 710 tl peşin 900 tl kredi kartına taksitli dedi fiyat pahalı geldi bana heryerde fiyat böyle mi?

4-) Ruhsata işletmek gerekli midir?

Şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ön cama film yasak

en iyi kaliteyi 300 liraya yaptırırsın pazarlıkla 250 ye düşer

100 lirayada yapıyorlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ön cam film. yasak. + bazen kıllığına diğer camlara takılı olan filmler için bile ceza kesebiliyorlar.. hatta bu konu hakkında davalar olmuş emsal kararlar verilmiş. bunu gösterdiğin halde yinede ceza kesiyorlar..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Gece kullanırken en ince cam filmi dahi görüşü birazda olsa düşürüyor. cam filminden ziyade perde felan taktır. yada çok sorun oluyosa 900 liraya en kral güneş gözlüğünü alırsın.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

polis beyoğlunda ara ara uygulama yapıp camlardan filmeleri çıkarttırıyor cezayı da yazıyor aynı zamanda kaç defa şahit oldum yasak...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Hocam ön cama film takmak yasak. Ayrıca gece çok zorluk cekersin alışmak bi hayli zor oluyor. Ozellikle karanlık yerlerden geçerken önünü goremiyorsun. Birde o fiyat bana çok geldi. 100liradan basliyor en kralları 250-300lira filan. 5 yilda garanti veriyorlar. Onun dışında on cam haric diger camlara film cektirip ruhsata isletirsen polis yine ceza yazamaz

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ya ben en açık siyah tonlarda bile yanları göremiyorum, şaşı gibi hissediyorum.

Öne cam filmi çektiğimi düşünemiyorum :)

Tam Katliam olur vallahi...

Marka olsun diye sorduğun yerler fiyatı tabiki pahalı söyler. 100 liraya yapana da yaptırma o da çok dandik oluyor :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hazır konusu var madem. Orjinal Llumar cam filmini ankara'da nerede bulabilirim bilen var mı ?
    Llumar cam filmi çektirecek yer aramıyorum, kendim çekmek için arıyorum Llumar marka cam filmi satan bir yer/birisini arıyorum.

.
Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 8
film araba cam araba