Araç Cd Calarda Cd Sıkışması
-
Merhabalar
Punto aracim var babam icerisinde cd varken dalginlikla 2.cd yi takmis şimdi ne okuyor ne çıkarıyor ne yapabilirim tecrübesi olan varsa cok sevinirim
-
Aynısı puntoda başıma geldi.
Teyibi açınca 2 3 mm cdyi çıkarıp geri alıyodu içine.
Tam çıkardığı anı yakalayıp cımbızla tutmuştum.
CDnin anası ağladı tabi ama teybi kurtarmıştım :D
-
joe_black bunu yazdı
Aynısı puntoda başıma geldi.
Teyibi açınca 2 3 mm cdyi çıkarıp geri alıyodu içine.
Tam çıkardığı anı yakalayıp cımbızla tutmuştum.
CDnin anası ağladı tabi ama teybi kurtarmıştım :D
Hocam bunda hic hareket yok :))
-
Dostum çok uzun seneler oto ses sistemi işi yaptım. teyp i sökmen lazım hiç hareket yoksa. teyp in üst kapağını açınca zaten direk mekanizmayı göreceksin. Mekanizmanın iki modu var. bir tanesi çalarken (Aşağıda Durur), Cd çıkartırken ( 2-3 cm yukarıda durur). bunları kontrol.
Eğer aşağıda ise, muhtemelen mekanizmanın arkasında yada yanında bir dişli falan bişiler vardır , onu döndürerek mekanizmayı yukarı kaldır. Direk mekanizmadan yukarı kaldırmak için Zorlama !!! dişlileri kırar. sonra cdleri öne doğru ittirirsin.
Edit : teyp orjinal teybi ise delikler vardır sağında ve solunda 2 şer tane oralar bişiler sok saatci tornavidası gibi, tırnakları kurtulur böylece.
Shuqufe tarafından 08/Eki/17 14:47 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bir adet maket bıçağı
bir adet çift taraflı bant
bıçağın ucuna ufak birşey yapıştır, cd çaların içine sok titiz bir çalışmayla ortalama 30 sn içerisin de çıkartırsın.
-
Teşekkürler yorumlar icin
Deliklere takıp zorladim ama cikaramadim
Maket bicagiyla üstten aşağı dogru ilerlettim kastırdım sonunda çıktı cok şükür
-
Garip gelebilir .aynisi benim basıma geldi.3. Cdyide yarisini takip .dugmesine basip oyle cikarmistim.