Araç İçi Yıkama Kiti (Öneri Arıyorum)
-
Malum araçlar iç-dış yıkama 350-400 oldu (İzmir'de kart geçen yerlerin ortalama fiyatları)
O kadar para verip her hafta arabayı yıkatıyorum. Bir de arabayı binince araba güzel kokmuyor anasını satayım.
Bazı araçlar var içine binince araba yeni gibi kokuyor. Benim arabada o koku kayboldu gitti.Şimdi konu şu. Güzel bir yıkama kiti arıyorum araç içi için. Dışını petrolde güzelce yıkarım sorun değil. Ama içini elektrikli süpürge ile çeksek de kapı kolları, koltuklar, pedal altları gibi yerleri yıkayıp kurutabileceğim bir kit var mı acaba? Detaylıya veriyorum onda dahi böyle temiz hissettirmiyor. Gerekirse pazar günü 2-3 saat harcayayım ama temiz hissettirsin istiyorum. Var mı bildiğiniz böyle bir cihaz ya da ekipman?
Son olarak araçlarınız güzel kokması için ne kullanıyorsunuz? O yeni araba kokusu tekrar gelebilir mi onu da ayrıca merak ediyorum.
-
araç içi plastik siyah yerlere asperox sarı ile temizliyor çevremdekiler, arabaları da gayet temiz gözüküyor, onun dışında buna özel ürünlerde vardı brand new gibi gösteren ancak 1 hafta içinde tekrardan eski haline dönüyor
koku için areon x aldım benzinlikten trendyoldan da sprey koku aldım üstüne sıkıyorsun 4-5 gün götürüyor 2 fıs
-
areon kullanıyorum bende fakat açarken kademeli olarak açıyorum ilk 2-3 gün üstündeki plastik korumayla kullanıyorum sonra plastigi tamamen çıkarıtıyorum toplamda 8-9 gün gidiyor kokuyu kafama göre değiştiriyorum aynı koku bayıyor bir süre sonra
-
Arabada koku için döşemeye Türk kahvesi veya vanilya tozu dökebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken vanilya tozu şekerli olmasın. Saf olacak. Şekerli olursa yapış yapış olur karınca gelir.
-
Bir arkadaş bu konuda kocaman yorum yazmıştı.
Fırsatlar sayfasindaydi ama bulamıyorum.
-
Bütçen ne kadar ?
karcher k6 ile aracı yıkıyorum, karcher wd 6 ile arabayı süpürüyorum. karcher wd 6 yerine alternatif bakabilir, çekiş gücü mükemmel muhteşem değil. Ama her şeyi çeker toz toprak ıslak kuru hardcore biraz
-
Mutubilir bunu yazdı
Malum araçlar iç-dış yıkama 350-400 oldu (İzmir'de kart geçen yerlerin ortalama fiyatları)
O kadar para verip her hafta arabayı yıkatıyorum. Bir de arabayı binince araba güzel kokmuyor anasını satayım.
Bazı araçlar var içine binince araba yeni gibi kokuyor. Benim arabada o koku kayboldu gitti.Şimdi konu şu. Güzel bir yıkama kiti arıyorum araç içi için. Dışını petrolde güzelce yıkarım sorun değil. Ama içini elektrikli süpürge ile çeksek de kapı kolları, koltuklar, pedal altları gibi yerleri yıkayıp kurutabileceğim bir kit var mı acaba? Detaylıya veriyorum onda dahi böyle temiz hissettirmiyor. Gerekirse pazar günü 2-3 saat harcayayım ama temiz hissettirsin istiyorum. Var mı bildiğiniz böyle bir cihaz ya da ekipman?
Son olarak araçlarınız güzel kokması için ne kullanıyorsunuz? O yeni araba kokusu tekrar gelebilir mi onu da ayrıca merak ediyorum.
İzmir'de pahalı ,ben araç dışı icin yıkama robotu yapayım diyorum,içi içinde jetfan süpürge düşünüyorum aslında vakit bulursam yapıcsm
-
Buharlı yıkama aleti ile iç temizlik çok iyi yapılıyor. İleride müstakil evim olursa alacağım aletlerden biri:
https://www.dampfdrache.shop/category/dampf-drache-modelle
Kärcher'in benzer modelleri illa ki vardır. Onlara da bakılabilir. Youtube'dan videolarını izlemeni tavsiye ederim.
-
https://www.hepsiburada.com/graizer-3800-vf-100-bar-komursuz-sarjli-oto-yikama-makinesi-cift-aku-bahce-yikama-12-pcs-bakim-seti-p-HBCV00006Q961R?magaza=Graizer-Power-Tools
-
DracuLax bunu yazdı
https://www.hepsiburada.com/graizer-3800-vf-100-bar-komursuz-sarjli-oto-yikama-makinesi-cift-aku-bahce-yikama-12-pcs-bakim-seti-p-HBCV00006Q961R?magaza=Graizer-Power-Tools
Kullandığın bir ürün mü hocam? Kärcher'ler biraz pahalı bu bayağı uygunmuş
-
ya bana da bisiklet yıkamak için şarjlı bi fiskiye lazım var mıdır tavsiyeniz?