folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Araç İçi Yıkama Kiti (Öneri Arıyorum)

Araç İçi Yıkama Kiti (Öneri Arıyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Malum araçlar iç-dış yıkama 350-400 oldu (İzmir'de kart geçen yerlerin ortalama fiyatları)

O kadar para verip her hafta arabayı yıkatıyorum. Bir de arabayı binince araba güzel kokmuyor anasını satayım. 

Bazı araçlar var içine binince araba yeni gibi kokuyor. Benim arabada o koku kayboldu gitti. 

Şimdi konu şu. Güzel bir yıkama kiti arıyorum araç içi için. Dışını petrolde güzelce yıkarım sorun değil. Ama içini elektrikli süpürge ile çeksek de kapı kolları, koltuklar, pedal altları gibi yerleri yıkayıp kurutabileceğim bir kit var mı acaba? Detaylıya veriyorum onda dahi böyle temiz hissettirmiyor. Gerekirse pazar günü 2-3 saat harcayayım ama temiz hissettirsin istiyorum. Var mı bildiğiniz böyle bir cihaz ya da ekipman? 

Son olarak araçlarınız güzel kokması için ne kullanıyorsunuz? O yeni araba kokusu tekrar gelebilir mi onu da ayrıca merak ediyorum. 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itila877
    itila877's avatar
    Erkek

araç içi plastik siyah yerlere asperox sarı ile temizliyor çevremdekiler, arabaları da gayet temiz gözüküyor, onun dışında buna özel ürünlerde vardı brand new gibi gösteren ancak 1 hafta içinde tekrardan eski haline dönüyor

koku için areon x aldım benzinlikten trendyoldan da sprey koku aldım üstüne sıkıyorsun 4-5 gün götürüyor 2 fıs

Msi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roe
    Roe's avatar
    Erkek

areon kullanıyorum bende fakat açarken kademeli olarak açıyorum ilk 2-3 gün üstündeki plastik korumayla kullanıyorum sonra plastigi tamamen çıkarıtıyorum toplamda 8-9 gün gidiyor kokuyu kafama göre değiştiriyorum aynı koku bayıyor bir süre sonra 

Im not sure..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arabada koku için döşemeye Türk kahvesi veya vanilya tozu dökebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken vanilya tozu şekerli olmasın. Saf olacak. Şekerli olursa yapış yapış olur karınca gelir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bir arkadaş bu konuda kocaman yorum yazmıştı.

Fırsatlar sayfasindaydi ama bulamıyorum. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bütçen ne kadar ?

karcher k6 ile aracı yıkıyorum, karcher wd 6 ile arabayı süpürüyorum. karcher wd 6 yerine alternatif bakabilir, çekiş gücü mükemmel muhteşem değil. Ama her şeyi çeker toz toprak ıslak kuru hardcore biraz

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Malum araçlar iç-dış yıkama 350-400 oldu (İzmir'de kart geçen yerlerin ortalama fiyatları)

O kadar para verip her hafta arabayı yıkatıyorum. Bir de arabayı binince araba güzel kokmuyor anasını satayım. 

Bazı araçlar var içine binince araba yeni gibi kokuyor. Benim arabada o koku kayboldu gitti. 

Şimdi konu şu. Güzel bir yıkama kiti arıyorum araç içi için. Dışını petrolde güzelce yıkarım sorun değil. Ama içini elektrikli süpürge ile çeksek de kapı kolları, koltuklar, pedal altları gibi yerleri yıkayıp kurutabileceğim bir kit var mı acaba? Detaylıya veriyorum onda dahi böyle temiz hissettirmiyor. Gerekirse pazar günü 2-3 saat harcayayım ama temiz hissettirsin istiyorum. Var mı bildiğiniz böyle bir cihaz ya da ekipman? 

Son olarak araçlarınız güzel kokması için ne kullanıyorsunuz? O yeni araba kokusu tekrar gelebilir mi onu da ayrıca merak ediyorum. 

İzmir'de pahalı ,ben araç dışı icin yıkama robotu yapayım diyorum,içi içinde jetfan süpürge düşünüyorum aslında vakit bulursam yapıcsm

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Buharlı yıkama aleti ile iç temizlik çok iyi yapılıyor. İleride müstakil evim olursa alacağım aletlerden biri: 

https://www.dampfdrache.shop/category/dampf-drache-modelle

Kärcher'in benzer modelleri illa ki vardır. Onlara da bakılabilir. Youtube'dan videolarını izlemeni tavsiye ederim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/graizer-3800-vf-100-bar-komursuz-sarjli-oto-yikama-makinesi-cift-aku-bahce-yikama-12-pcs-bakim-seti-p-HBCV00006Q961R?magaza=Graizer-Power-Tools

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/graizer-3800-vf-100-bar-komursuz-sarjli-oto-yikama-makinesi-cift-aku-bahce-yikama-12-pcs-bakim-seti-p-HBCV00006Q961R?magaza=Graizer-Power-Tools

Kullandığın bir ürün mü hocam? Kärcher'ler biraz pahalı bu bayağı uygunmuş

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

ya bana da bisiklet yıkamak için şarjlı bi fiskiye lazım var mıdır tavsiyeniz?

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 1057 Toplam Mesaj: 11
arabamarabayıkama