folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Arac İhaleleri Hakkinda Bilgisi Olan (Kazali Ve Kazasiz)

Arac İhaleleri Hakkinda Bilgisi Olan (Kazali Ve Kazasiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Son zamanlarda bu ihale isleri cok buyudu kiraya verilen araclar belli bir zaman sonra kiradan donuyor bunlari ihale ile satiyorlar birde bu sekilde kaza yapip pert olanlari da satiyorlar bu islerle ugrasip hsngi firmanin sartlarini filan bilenler biraz aydinlatabilir mi beni bir arkadasim ticaret yapiyor bu islerede girmek istiyor sanayi cevresi filan var bana da teklif etti kafama yatti baya arastirdik ama kimisi arac basina 10 bin ihale bedeli istiyor kimisi 3bin uyelik bedeli ama hangi firma saglam nereden alinir nasil yaoilir bunu cozemedik

@DanqerLine konuya bekliyorum numsrani bile birakmissin devirde :)

sunyy2003 tarafından 25/Nis/18 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bereket sigortanın şu http://pertarac.bereketsigorta.com.tr/liste.php 

soppo https://pertarac.sompojapan.com.tr/liste.php 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Hocam ben intercityden aliyorum kasko olmadigi icin hasar kayitsiz toplayip ufaktan satiyorum istanbuldaysan yardimci olurum

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Hocam ben intercityden aliyorum kasko olmadigi icin hasar kayitsiz toplayip ufaktan satiyorum istanbuldaysan yardimci olurum

Hocam burada da biraz bilgi verirsen sevinirim

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

takip  güzel konu

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bereket sigortada bir pert hasarımda şöyle bir durum olmuştu

ihale sürecinde fiyatlar toplanıyor sistem üzerinden ama birisi direkrt bölgeyi aramış teklif vermiş ve en yüksek teklif oydu araba ona gitti

normaldede böyle olurmu bilmem

diğer pertlerimde hep aracı firmalar satın aldı diğer ihaleye girene sattılar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Hocalar bir kac arkadas nsj atmis intercity haftalik arac cikartiyor tek tarafli kazalari hasar kayitsiz kazali cift tarafszi kusursuzlardada hasar kayitli olarak hasarli satiyor. E220 4 matic aldm en son toplaniyor hasar kayitsiz 230 bine 70 bin gibide onarimi tutar diye dusunuyorum. Piyasasi 110€ arac 3000kmde renolarda bu kadar esneklik olmuyor fiyatta ama istanbul ici olanlari musait oldukca gotururum arac gostermeye

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Direk sigorta şirketinden almanin yolunu yordamini bilen buralari canlandırabilir mi?

Isin icine girdikce abuk subuk muhabbetler donuyor surekli araci firmalar bir tanesini garajina gittim bana 17km uzaktaymis adamlarin yaklasimlari gelde seni bir dudukleyeyim kıvamında benim altindaki arabayi begendiler diyor yanindaki elemana bunlarin ederi ne abi diyor 65 e aliriz arabaya 3 ay once 76 teklif ettiler zaten piyasai da 76 filan boyle abuk subuk tipler abuk subuk muhabbetler dedim nereye geldik biz boyle 

Tabi baska bir yere daha ugradim onlarin tavirlari cok duzgundu iyi insanlardi

Aracilardan kurtulup direk sigorta sirketlerinden alma sansimiz yokmu 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 8
arac satilik ihale