Arac İhaleleri Hakkinda Bilgisi Olan (Kazali Ve Kazasiz)
-
Son zamanlarda bu ihale isleri cok buyudu kiraya verilen araclar belli bir zaman sonra kiradan donuyor bunlari ihale ile satiyorlar birde bu sekilde kaza yapip pert olanlari da satiyorlar bu islerle ugrasip hsngi firmanin sartlarini filan bilenler biraz aydinlatabilir mi beni bir arkadasim ticaret yapiyor bu islerede girmek istiyor sanayi cevresi filan var bana da teklif etti kafama yatti baya arastirdik ama kimisi arac basina 10 bin ihale bedeli istiyor kimisi 3bin uyelik bedeli ama hangi firma saglam nereden alinir nasil yaoilir bunu cozemedik
@DanqerLine konuya bekliyorum numsrani bile birakmissin devirde :)
sunyy2003 tarafından 25/Nis/18 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
bereket sigortanın şu http://pertarac.bereketsigorta.com.tr/liste.php
-
Hocam ben intercityden aliyorum kasko olmadigi icin hasar kayitsiz toplayip ufaktan satiyorum istanbuldaysan yardimci olurum
-
HeyQirs bunu yazdı
Hocam ben intercityden aliyorum kasko olmadigi icin hasar kayitsiz toplayip ufaktan satiyorum istanbuldaysan yardimci olurum
Hocam burada da biraz bilgi verirsen sevinirim
-
takip güzel konu
-
bereket sigortada bir pert hasarımda şöyle bir durum olmuştu
ihale sürecinde fiyatlar toplanıyor sistem üzerinden ama birisi direkrt bölgeyi aramış teklif vermiş ve en yüksek teklif oydu araba ona gitti
normaldede böyle olurmu bilmem
diğer pertlerimde hep aracı firmalar satın aldı diğer ihaleye girene sattılar
-
Hocalar bir kac arkadas nsj atmis intercity haftalik arac cikartiyor tek tarafli kazalari hasar kayitsiz kazali cift tarafszi kusursuzlardada hasar kayitli olarak hasarli satiyor. E220 4 matic aldm en son toplaniyor hasar kayitsiz 230 bine 70 bin gibide onarimi tutar diye dusunuyorum. Piyasasi 110€ arac 3000kmde renolarda bu kadar esneklik olmuyor fiyatta ama istanbul ici olanlari musait oldukca gotururum arac gostermeye
-
Direk sigorta şirketinden almanin yolunu yordamini bilen buralari canlandırabilir mi?
Isin icine girdikce abuk subuk muhabbetler donuyor surekli araci firmalar bir tanesini garajina gittim bana 17km uzaktaymis adamlarin yaklasimlari gelde seni bir dudukleyeyim kıvamında benim altindaki arabayi begendiler diyor yanindaki elemana bunlarin ederi ne abi diyor 65 e aliriz arabaya 3 ay once 76 teklif ettiler zaten piyasai da 76 filan boyle abuk subuk tipler abuk subuk muhabbetler dedim nereye geldik biz boyle
Tabi baska bir yere daha ugradim onlarin tavirlari cok duzgundu iyi insanlardi
Aracilardan kurtulup direk sigorta sirketlerinden alma sansimiz yokmu