Araç Motoru İçin Parça Lazım Yardım!
-
müridler araç 99 model 2.5 v6 motor HYUNDAI sonata.Motor hararet gördü ve indi :/ sorun şu kayseride motor parçalarını bulamıyoruz..eğer sorabileceğiniz yönlendirebileceğiniz eşiniz dostunuz varsa sevinirim
gerekli parçalar
Set Olarak Piston ve segman 6 lı
Takım Conta
Fişek
Gezinti Yatağı
yetkili servisler çok yüksek fiyat söyliyor yan sanayi ilk tercihimiz.
en son ihtimal ürünleri yurt dışından temin etmek olacak.
-
Bulunan Parçalar
Segman Takımını Buldum 260 TL-
Takım Conta buldum - 205 tl
Bulunamayan parçalar-
Piston 6 adet
Gezinti Yatağı
Ve Fişek
Fiyatlarıda yazıyorumki belki daha ucuza bulabiliriz diye.
bladex38 tarafından 29/May/15 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
benim anlamadığım kayseride sanayi sitesi yok mu hocam
aç telefon fiyat öğren istersen
http://www.izmirmobis.com -
hocam arabanın motoru indi kayseri sanayisinde yatıyor şuan olsa sence ben buraya yazarmıyım yokki yardım istedim arayabildiğim her yeri arıyorum zaten.ricam varsa eş dost yardımcı olmanızdır.tüm türkiyedeki servisleri tek tek aramamın imkanı yok sonuçta.
-
bladex38 bunu yazdı
hocam arabanın motoru indi kayseri sanayisinde yatıyor şuan olsa sence ben buraya yazarmıyım yokki yardım istedim arayabildiğim her yeri arıyorum zaten.ricam varsa eş dost yardımcı olmanızdır.tüm türkiyedeki servisleri tek tek aramamın imkanı yok sonuçta.
artık eş dost birşey farketmiyor hocam esnaf komşumda olsa yeri geliyor işimiz düşüyor bizi bile sikmeye kalkıyorlar halbuki aynı işi yapıyoruz
bütün yedek parçacılara açıp sorucan nerde ucuz buldun ordan satın alırsın
açıp sordun mu yazdığım yere -
Sordum hocam onlardada yok istanbulda bi yerde bulduk yarın görüşcez bakalım sğl yinede Allah sanayiye kimseyi düşürmesin adamlarla pazarlık yapıyoruz tmm diypruz yapın telefon açıyor ben yanlış parçaların fiyatını vermişim bulamıyoruz . Tmm diyorum tekrar fiyat ver bulamıyorum diyor ben geziyorum işte peşinde bende esnafım müşteriye yanlış fiyat verirsem utama sıkılıyo arıyorum tekrar çoğu zaman fiyatı yansıtmıyorum bile ama sanayi esnafı utanmasa bide bizi azarlıcak
-
bladex38 bunu yazdı
Sordum hocam onlardada yok istanbulda bi yerde bulduk yarın görüşcez bakalım sğl yinede Allah sanayiye kimseyi düşürmesin adamlarla pazarlık yapıyoruz tmm diypruz yapın telefon açıyor ben yanlış parçaların fiyatını vermişim bulamıyoruz . Tmm diyorum tekrar fiyat ver bulamıyorum diyor ben geziyorum işte peşinde bende esnafım müşteriye yanlış fiyat verirsem utama sıkılıyo arıyorum tekrar çoğu zaman fiyatı yansıtmıyorum bile ama sanayi esnafı utanmasa bide bizi azarlıcak
bundan kaynaklanmıyor elinde yok aslında ürün bulurum diye haybeye fiyat verio sağı solu arıyo bulamıyo sonra yanlış vermişim oluyo.Netten ankara yıldız sanayi şaşmaz daki hyundai cilerin numaralarını bul onları ara orda bulabilirsin
-
Maslak
Atatürk Oto Sanayi Sitesi burada cogu parça bulunur baya büyük
-
Bende de Elantra var, sonata sayıca çok daha az olduğundan nasıl olur bilemem ama parça kodunu verince daha kolay bulabilirler.
http://www.partshyundai.com/auto-parts/1999/hyundai/sonata/gls-trim/2-5l-v6-gas-engine
-
1900 tl tuttu parçalar bulduk bakalım inş sorunsuz toplarlar aracı pazartesi gelecek inş sağolun arkadaşlar