Araç Yol Kayıt Sistemi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar , konusunu açmıştım daha önce şuan araçlar gemide oldugu için daha teslim almadım ama yeni aracıma yol ve araç kayıt sistemi kurmak istiyorum

bunun başlıca sebepleri

1. Yol güzergahım üzerinde 2 adet yerde her gün şuan kullandıgım arabanın önüne çok tehlikeli şekilde köpek atlıyor köpekler gerizekalı arabayı kovalamıyor direk önüne atlıyor bir gün yanlışlıkla ezeceğim ( bilerek demiyorum bakın ) ve suçlu olmadıgımı kanıtlamam gerek.

2. Oldu da başıma bir kaza geldi , biri arabama çarptı , camını kırdı vs. Kanıtım olması lazım , arkadaşımın arabasının arka camını otoparkta kırmışlar , otoparkçı da güvenlik kamerası yok görmedim demiş wc de imiş gte girdi kısaca.

3. Uzun yola çıktıgımda kayda alıp youtube a atmak istiyorum ayrı bir kanal oluşturup öyle zevkine atıyorum izmir marmaris yolu diye koyacam meraklısı izleyecek.

4. Arabayı bir arkadaşıma verdim diyelim , arabayı getirdi çizik ve bana söylemedi ( güven problemi değil bu sadece varasyım olsun diye ) bende o gün fark etmedim , ama ara sıra kayıtları izlerken görebilirim anlarım.

5. canım öyle istiyor :D 

var mıdır yapan maliyet bilen ? ön arka 2 tarafı da kaydedeceğim mümkünse modüler birşey gerekiyor gerektiğinde sökebileyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Çok bilgim yok ama piyasada kalitesiz çin çakması bir ton ürün dolanıyor çoğu çöp, çözünürlük kayıt süresi falan dikkat et alırken.

Gerçi sen teknolojik adamsın benden daha iyi biliyorsundur :)

Bir şeyler alırsan buradan bilgilendirmen dilegiyle.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

http://www.aliexpress.com/premium/car-dvr-dual-camera.html?ltype=wholesale&SearchText=car+dvr+dual+camera&d=y&origin=y&initiative_id=AS_20150208045312&isViewCP=y&catId=0

Another day another death another sorrow another breath...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

http://www.aliexpress.com/premium/mini-dvr.html?ltype=wholesale&SearchText=mini+dvr&isPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20150208045516&isViewCP=y&catId=0

Another day another death another sorrow another breath...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar çin degilde garantili mümkünse 1080p hepsiburada malı arıyorum

500 e kadar çıkabilirim. park sensörlüleri de oluyr onlardan da olur

EDİT :  bir kaç model buldum gibi , alınca haber vericem burdan hangileri diye.

PanxeR tarafından 08/Şub/15 15:50 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 5