Araç Yol Kayıt Sistemi Lazım
-
Merhaba arkadaşlar , konusunu açmıştım daha önce şuan araçlar gemide oldugu için daha teslim almadım ama yeni aracıma yol ve araç kayıt sistemi kurmak istiyorum
bunun başlıca sebepleri
1. Yol güzergahım üzerinde 2 adet yerde her gün şuan kullandıgım arabanın önüne çok tehlikeli şekilde köpek atlıyor köpekler gerizekalı arabayı kovalamıyor direk önüne atlıyor bir gün yanlışlıkla ezeceğim ( bilerek demiyorum bakın ) ve suçlu olmadıgımı kanıtlamam gerek.
2. Oldu da başıma bir kaza geldi , biri arabama çarptı , camını kırdı vs. Kanıtım olması lazım , arkadaşımın arabasının arka camını otoparkta kırmışlar , otoparkçı da güvenlik kamerası yok görmedim demiş wc de imiş gte girdi kısaca.
3. Uzun yola çıktıgımda kayda alıp youtube a atmak istiyorum ayrı bir kanal oluşturup öyle zevkine atıyorum izmir marmaris yolu diye koyacam meraklısı izleyecek.
4. Arabayı bir arkadaşıma verdim diyelim , arabayı getirdi çizik ve bana söylemedi ( güven problemi değil bu sadece varasyım olsun diye ) bende o gün fark etmedim , ama ara sıra kayıtları izlerken görebilirim anlarım.
5. canım öyle istiyor :D
var mıdır yapan maliyet bilen ? ön arka 2 tarafı da kaydedeceğim mümkünse modüler birşey gerekiyor gerektiğinde sökebileyim.
-
Çok bilgim yok ama piyasada kalitesiz çin çakması bir ton ürün dolanıyor çoğu çöp, çözünürlük kayıt süresi falan dikkat et alırken.
Gerçi sen teknolojik adamsın benden daha iyi biliyorsundur :)
Bir şeyler alırsan buradan bilgilendirmen dilegiyle.
-
http://www.aliexpress.com/premium/car-dvr-dual-camera.html?ltype=wholesale&SearchText=car+dvr+dual+camera&d=y&origin=y&initiative_id=AS_20150208045312&isViewCP=y&catId=0
-
http://www.aliexpress.com/premium/mini-dvr.html?ltype=wholesale&SearchText=mini+dvr&isPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20150208045516&isViewCP=y&catId=0
-
hocalar çin degilde garantili mümkünse 1080p hepsiburada malı arıyorum
500 e kadar çıkabilirim. park sensörlüleri de oluyr onlardan da olur
EDİT : bir kaç model buldum gibi , alınca haber vericem burdan hangileri diye.
PanxeR tarafından 08/Şub/15 15:50 tarihinde düzenlenmiştir