Aracımdaki Cd Çalarla İlgili Sorun
-
arkadaşlar aracımda symphony ses cd çaları var yani mp3 çalmıyor.
Bende media playerdan ses cd si yapıyorum ama cihaz şu ana kadar yaptığım cd lerden sadece 2 tanesini sorunsuz çalıyor.
Media playerdan yapmama rağmen bazısını okuyor bazısını okumuyor. En son yaptığım cd de şöyle bir durum var cd yi takıyorum ilk parçadan başlıyor diğer parçaya geç diyince error veriyor ama şarkı bittiğinde kendi geçerse sorun olmuyor.
bu cd çaların derdi nedir acaba ?
-
onların ıcınde kristali oluyor o tozlanmiş olabilir.. en ıyısı usb bellek kablosu taktırıp onla dınlemek. cd calarlar bazen ınsanı katıl eder.
-
h2run bunu yazdı
onların ıcınde kristali oluyor o tozlanmiş olabilir.. en ıyısı usb bellek kablosu taktırıp onla dınlemek. cd calarlar bazen ınsanı katıl eder.
cd çaların içinde mi hocam o kristal ? usb bellek kablosunu cd çalara mı takıyorlar
-
h2run bunu yazdı
hiç okumuo demio yalnız tozlanmış olsadı hiç okumazdı, şarkı geçişlerinde sıkıntı varmış
-
nero ile yazmayı dene ve düşük hızda yamanı tavsiye ediyorum
-
Orjinal cd alacan kardesim.
-
livane bunu yazdı
Orjinal cd alacan kardesim.
orjinal cd den kast ettiğin nedir hocam ?
-
Hocam nero'dan 14-15 şarkı atıp audio disc olarak kaydedersen sanırım çalışır.
Birde şarkı isimlerinde Türkçe karakter varsa onları düzeltebilirsin.
-
aynı sorun bende de var. mesela vertabim cd leri bazen okuyor bazen okumuyor. En son sony aldım hepsini canavar gibi okuyor.
-
cd cd'dir arkadaş.. ister wmp ister nero başarılı bir şekilde track cd yapmışsa çalışması gerekir.. teypte sıkıntı var.
-
Hocam CD yi yazdiktan sonra kapatiyor musun ?
Bildigim kadariyla cdyi yazdirdiktan sonra kapat diye secenek var, kapatirsan tekrar ekleme yapamazsin ama cogu cihazda calisir. Yok kapatmazsan siknti yaratabilir.