İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Aracımı Satıyorum Arkadaslar (Ford Fiesta 2006 Comford TDCİ)
Aracımı Satıyorum Arkadaslar (Ford Fiesta 2006 Comford TDCİ)
-
özellikleri yukarıda yazılı arkadaslar
son 2 buçuk seneden sadece 20000 km yaptı
ben cok memnunum 0 araç almak ıstedıgımız ıcın satıyoruz
araç arayan arkadaşlar olabılır diye konuyu buraya açtım.
-
ilanda ayrıntılı anlaşılır ve dürüst açıklamalar yapmışsın hocam
şimdiden hayırlı satışlar
ahh ahhh bir fiat bizz bilan alamadım bu yaşıma kadar
-
tsk ederim hocam beklıyoruz bakalım :)
-
hocam konforu nasıl bu arabaların? motor sesi ve süspansiyonları özlellikle
-
motor sesi beni rahatsız etmıyordu ama benım araçta fabrıka cıkısı ınce yanak celık cant var tabı konfor dan ödün veriyor
öle amerikan arabası gıbı gıtmıyo salla sallana daha sert bır kullanımı var
-
hocam bende koydum arabayı o siteye. hasar kaydı geçmiş yıllarda var diye yazdım ilk önceleri.
ama yazmıcen . çok bilmiş vatandaş 2005 veya 1990 modelde kazasız araba arıyor. ulan muhakkakki arabanın tamponu falan bi şekilde çarpılıyor veya çarpıyorlar. ama yok kardeşim dürüst olmıcen bu devirde. birde öldüm pahasına alacak olanlar var sorma gitsin. -
mobydick64 bunu yazdı
hocam bende koydum arabayı o siteye. hasar kaydı geçmiş yıllarda var diye yazdım ilk önceleri.
ama yazmıcen . çok bilmiş vatandaş 2005 veya 1990 modelde kazasız araba arıyor. ulan muhakkakki arabanın tamponu falan bi şekilde çarpılıyor veya çarpıyorlar. ama yok kardeşim dürüst olmıcen bu devirde. birde öldüm pahasına alacak olanlar var sorma gitsin.2 kişiye kızıp 2bin kişiye sallamaya gerek yok hocam.. önceki aracımı sahibinden üzerinden sattım, ilanı koydum tüm kazalarınıda yazdım, plakasını felanda kapatmadım, sigortasına bakan arkadaşı arayıp sordum neleri var tam olarak diye ilan için arayana da onları aynen söyledim. kaldı ki araba 439000 de idi :) ona rağmen 1 hafta da sattım arabayı, arayanlarda bilmişlik felan yapmadı pazarlık yaptılar, soru sordular vs sonunda da aldılar :)
-
MaviGozluDev bunu yazdımobydick64 bunu yazdı
ama yazmıcen . çok bilmiş vatandaş 2005 veya 1990 modelde kazasız araba arıyor. ulan muhakkakki arabanın tamponu falan bi şekilde çarpılıyor veya çarpıyorlar. ama yok kardeşim dürüst olmıcen bu devirde. birde öldüm pahasına alacak olanlar var sorma gitsin.2 kişiye kızıp 2bin kişiye sallamaya gerek yok hocam.. önceki aracımı sahibinden üzerinden sattım, ilanı koydum tüm kazalarınıda yazdım, plakasını felanda kapatmadım, sigortasına bakan arkadaşı arayıp sordum neleri var tam olarak diye ilan için arayana da onları aynen söyledim. kaldı ki araba 439000 de idi :) ona rağmen 1 hafta da sattım arabayı, arayanlarda bilmişlik felan yapmadı pazarlık yaptılar, soru sordular vs sonunda da aldılar :)
bu kafada ki adamlara ayar oluyorum, arkadaş aracın sadece tampon değişmiş olur boyalı olur eyvallah deriz, bunu saklarsan ben aracı kontrol ettirdiğimde tek boya çıksa dahi o aracı alıp da binmem. ilk baştan dürüst olmak lazım. ha bir de çok uyanıklar var boya takıntısı olan aramasın yazmış aracın direklere kadar boyalı :D bir de mümkünse araç satarken aklınızda olsun en ufak bir kaza da dahi fotoğrafları çekin, araç satarken insanlara gösterirsiniz kaza şöyleydi vs diye insanların içini rahatlatırsınız.
-
la sanki gerdege girmemis kiz aliyonuz , kucuk detaylarla ugrasip kendi kendinizi huzursuz , mesgul ediyonuz baska bisey degil
-
ben herşeyini yazdım bu işler helallik işi satılır satılmaz bilemem ama sonradan bizi kandırdı ipne demesin
birde ben malıma güveniyorum o yuzden bu kadar detaylı yazdım.
-
ben motorda üfleme var yazdım öyle sattım geçen 2 bin zararına. 500 TL'lik ara çözüm ile idare edipte satabilirdim. Doğru yoldan şaşmamak lazım:)