folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aracımı Satıyorum Arkadaslar (Ford Fiesta 2006 Comford TDCİ)

Aracımı Satıyorum Arkadaslar (Ford Fiesta 2006 Comford TDCİ)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-model-130000-de-style-paket-tertemiz-ekonomik-aile-arabasi-141937555/detay

özellikleri yukarıda yazılı arkadaslar

son 2 buçuk seneden sadece 20000 km yaptı 

ben cok memnunum 0 araç almak ıstedıgımız ıcın satıyoruz 

araç arayan arkadaşlar olabılır diye konuyu buraya açtım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ilanda ayrıntılı anlaşılır ve dürüst açıklamalar yapmışsın hocam 

şimdiden hayırlı satışlar 

ahh ahhh bir fiat bizz bilan alamadım bu yaşıma kadar

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

tsk ederim hocam beklıyoruz bakalım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

hocam konforu nasıl bu arabaların? motor sesi ve süspansiyonları özlellikle

Ha Ha!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

motor sesi beni rahatsız etmıyordu ama benım araçta fabrıka cıkısı ınce yanak celık cant var tabı konfor dan ödün veriyor 

öle  amerikan arabası gıbı gıtmıyo salla sallana daha sert bır kullanımı var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

hocam bende koydum arabayı o siteye. hasar kaydı geçmiş yıllarda var diye yazdım ilk önceleri.
    ama yazmıcen . çok bilmiş vatandaş 2005  veya 1990 modelde kazasız araba arıyor. ulan muhakkakki arabanın tamponu falan bi şekilde çarpılıyor veya çarpıyorlar. ama yok kardeşim dürüst olmıcen bu devirde. birde öldüm pahasına alacak olanlar var sorma gitsin.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı

hocam bende koydum arabayı o siteye. hasar kaydı geçmiş yıllarda var diye yazdım ilk önceleri.
    ama yazmıcen . çok bilmiş vatandaş 2005  veya 1990 modelde kazasız araba arıyor. ulan muhakkakki arabanın tamponu falan bi şekilde çarpılıyor veya çarpıyorlar. ama yok kardeşim dürüst olmıcen bu devirde. birde öldüm pahasına alacak olanlar var sorma gitsin.

2 kişiye kızıp 2bin kişiye sallamaya gerek yok hocam.. önceki aracımı sahibinden üzerinden sattım, ilanı koydum tüm kazalarınıda yazdım, plakasını felanda kapatmadım, sigortasına bakan arkadaşı arayıp sordum neleri var tam olarak diye ilan için arayana da onları aynen söyledim. kaldı ki araba 439000 de idi :) ona rağmen 1 hafta da sattım arabayı, arayanlarda bilmişlik felan yapmadı pazarlık yaptılar, soru sordular vs sonunda da aldılar :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    mobydick64 bunu yazdı

2 kişiye kızıp 2bin kişiye sallamaya gerek yok hocam.. önceki aracımı sahibinden üzerinden sattım, ilanı koydum tüm kazalarınıda yazdım, plakasını felanda kapatmadım, sigortasına bakan arkadaşı arayıp sordum neleri var tam olarak diye ilan için arayana da onları aynen söyledim. kaldı ki araba 439000 de idi :) ona rağmen 1 hafta da sattım arabayı, arayanlarda bilmişlik felan yapmadı pazarlık yaptılar, soru sordular vs sonunda da aldılar :)

bu kafada ki adamlara ayar oluyorum, arkadaş aracın sadece tampon değişmiş olur boyalı olur eyvallah deriz, bunu saklarsan ben aracı kontrol ettirdiğimde tek boya çıksa dahi o aracı alıp da binmem. ilk baştan dürüst olmak lazım. ha bir de çok uyanıklar var boya takıntısı olan aramasın yazmış aracın direklere kadar boyalı :D bir de mümkünse araç satarken aklınızda olsun en ufak bir kaza da dahi fotoğrafları çekin, araç satarken insanlara gösterirsiniz kaza şöyleydi vs diye insanların içini rahatlatırsınız. 

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

la sanki gerdege girmemis kiz aliyonuz , kucuk detaylarla ugrasip kendi kendinizi huzursuz , mesgul ediyonuz baska bisey degil

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

ben herşeyini yazdım bu işler helallik işi satılır satılmaz bilemem ama sonradan bizi kandırdı ipne demesin

birde ben malıma güveniyorum o yuzden bu kadar detaylı yazdım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

ben motorda üfleme var yazdım öyle sattım geçen 2 bin zararına. 500 TL'lik ara çözüm ile idare edipte satabilirdim. Doğru yoldan şaşmamak lazım:)

Toplam Hit: 1544 Toplam Mesaj: 11