folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aracımın Muayenesı

Aracımın Muayenesı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    arkadaslar arabamı muayene ettırecemde acaba kac para oldugunu bılenler varsa bana yardımcı olabılır mısınız tesekkurler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    123 liraydı galiba, ya da o civarda bişey muayene olurken yatırdığımız para buydu ama babam önceden başka para ödedi mi bilmiyorum onu :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    128 Lira 90 Kuruş..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Benim emektarı muayene ettirdikten sonra,başkalarına kolaylık olsun diye,önceden yapılması gerekenler ve ücretler hakkında yazı yazmıştım.TIKLA

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca geçen sene 110 du %20 felan zam geldi düz 130 de ama şimdi h.oto ise farklı kamyonet ise farklı fiyat

ticari tipse connet gibi onlar kamyonet geçer daha pahalıdır muayeneye giderken firenlerine farlarına iyi baktır

yangın tüpü ecza çantan (içinde boyunlukda olsun) 2 adet reflektörün mutlaka olsun

kafana takılan birşey olursa sorabilirsin biz bu işi yapıyoruz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bineklerde boyunluğa gerek yok

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

araçtan kamyonete değişiyor birde şu var önce muayeneye alıyorlar arabayı eğer kusur görürlerse gidip yaptırıyon tekrar gösterip oluyor

ama 2. gidişinde tekrar kusur bulurlarsa verdiğim para gümm tekrar harç yatırıp tekrar muayeneye sokuyorsun

zaten aracın genellikle yüreyen aksanlarına bakıyorlar.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    usta 123.90 lira daha yeni yaptırdım 2 gün önce. muayene tarihin geçtiyse +6.20 lira ödeyeceksin . yani geçtiyse tarihin toplam 130.10 lira ödeyeceksin. bide sana bi tavsiye yaptıracaksan telefondan randevu al öyle yap sıraya girip beklemek akıl işi değil ;)

Ses Etme Hallederiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Tüvtürkün sitesine gir telefonla ara randevu al çok kolay olur senin için her türlü bilgiyi de alırsın telefonda ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 9