Aracımın Muayenesı
-
arkadaslar arabamı muayene ettırecemde acaba kac para oldugunu bılenler varsa bana yardımcı olabılır mısınız tesekkurler
-
123 liraydı galiba, ya da o civarda bişey muayene olurken yatırdığımız para buydu ama babam önceden başka para ödedi mi bilmiyorum onu :)
-
128 Lira 90 Kuruş..
-
Benim emektarı muayene ettirdikten sonra,başkalarına kolaylık olsun diye,önceden yapılması gerekenler ve ücretler hakkında yazı yazmıştım.TIKLA
-
hoca geçen sene 110 du %20 felan zam geldi düz 130 de ama şimdi h.oto ise farklı kamyonet ise farklı fiyat
ticari tipse connet gibi onlar kamyonet geçer daha pahalıdır muayeneye giderken firenlerine farlarına iyi baktır
yangın tüpü ecza çantan (içinde boyunlukda olsun) 2 adet reflektörün mutlaka olsun
kafana takılan birşey olursa sorabilirsin biz bu işi yapıyoruz :)
-
bineklerde boyunluğa gerek yok
-
araçtan kamyonete değişiyor birde şu var önce muayeneye alıyorlar arabayı eğer kusur görürlerse gidip yaptırıyon tekrar gösterip oluyor
ama 2. gidişinde tekrar kusur bulurlarsa verdiğim para gümm tekrar harç yatırıp tekrar muayeneye sokuyorsun
zaten aracın genellikle yüreyen aksanlarına bakıyorlar.
-
usta 123.90 lira daha yeni yaptırdım 2 gün önce. muayene tarihin geçtiyse +6.20 lira ödeyeceksin . yani geçtiyse tarihin toplam 130.10 lira ödeyeceksin. bide sana bi tavsiye yaptıracaksan telefondan randevu al öyle yap sıraya girip beklemek akıl işi değil ;)
-
Tüvtürkün sitesine gir telefonla ara randevu al çok kolay olur senin için her türlü bilgiyi de alırsın telefonda ;)
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 9