folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aracım'ın Silecek Suyu Sorunu

Aracım'ın Silecek Suyu Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

2002 model citroen saxo var.yaklaşık 1 hafta önce silecek suyu bitmişti.ha bugün ha yarın doldururum derken yeni doldurdum fakat şimdi çalıştırdığımda silecek suyu motorunun sesini duyuyorum ama bi türlü su fışkırtmıyor.arka cama da su atmıyor.konu hakkında fikri olan varmıdır.olmadı sanayiye gideceğiz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    mercan bunu yazdı

2002 model citroen saxo var.yaklaşık 1 hafta önce silecek suyu bitmişti.ha bugün ha yarın doldururum derken yeni doldurdum fakat şimdi çalıştırdığımda silecek suyu motorunun sesini duyuyorum ama bi türlü su fışkırtmıyor.arka cama da su atmıyor.konu hakkında fikri olan varmıdır.olmadı sanayiye gideceğiz. 

hocam su borusu tıkanmıştır muhtemelen, yada su fışkırtan arabanın üstündeki parçanın gözeneği tıkanmıştır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

motor sesi geliyorsa o zaman ya silecek motorundan hortum çıkmıştır(haznenin hemen altında) yada kireçlenme yapmıştır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

Suyu doğru yere doldurdunmu acaba 

Bi de böyle düşün

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Silecek suyu diye motor suyu koymuş olmayasın. Suyun fışkırdığı yerleri iyice temizle bazen suyun çıktığı deliğe toz-toprak girip suyun çıkmasını engelliyor.

Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 5