Aradığım Bir Proje Not Bırak
-
Arkadaşlar Hani Kendi Pc mizde Hatırlatması İçin Notlar Bırakırız Bunun Gibi Bişey Online Olarakta varmı ? Böyle Bir Proje Varmı
-
bunun gibi bir sitemi istiyorsun tam anlamadım.
Ama iGoogle'da yani kendine has google' sayfanda yapabileceğin küçük 1 eklenti. Online olarak bunu biliyorum. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------bunun gibi bir sitemi istiyorsun tam anlamadım.
Ama iGoogle'da yani kendine has google' sayfanda yapabileceğin küçük 1 eklenti. Online olarak bunu biliyorum.
-----------------------------yok hocam sistem istemiyorum mesala bazı kişilere not bırakmam gerekiyor online olarak bu notu bırakmak istiyorum
Ama proje olarakta yapabilir müridlerimiz böyle bişey güzel olurdu :)
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
Ama iGoogle'da yani kendine has google' sayfanda yapabileceğin küçük 1 eklenti. Online olarak bunu biliyorum.
-----------------------------yok hocam sistem istemiyorum mesala bazı kişilere not bırakmam gerekiyor online olarak bu notu bırakmak istiyorum
-----------------------------
Anladım :))) Ama 2 nizinde o notu bıraktığı bağlantıya üye olması yada bilmesi lazım direk ip'den hurra not gönderemeyeceğimiz için :)) Gönderseydik iyi olurdu tabi.
O yüzden yine en güzeli mail herhalde : | -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Mycity bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Anladım :))) Ama 2 nizinde o notu bıraktığı bağlantıya üye olması yada bilmesi lazım direk ip'den hurra not gönderemeyeceğimiz için :)) Gönderseydik iyi olurdu tabi.
O yüzden yine en güzeli mail herhalde : |
-----------------------------:(