Arama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    selam arkadaşlar bir sözlük sitesi var,ekşi sözlük gibi,zibidisözlük gibi fakat arama işi çok basit oldu...Anasayfadaki arama motoruyla sadece cümlenin tamamı aratılabiliyor..Örneğin "bilgisayar kuralları" diye bir başlık var...kullanıcı arama yerine "bilgisayar" yazdığında "bilgisayar kuralları" başlığına erişemiyor...böyle bir kayıt yok diyor..istiyorum ki kişi bilgisyar kelimesini arattığında ona yakın sonuçlarda görünsün..bunu nasıl yapabilirim?yapacak arkadaşlar varsa ücretli de olabilir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enqaz
    enqaz's avatar
    Erkek
    kelin merhemi olsa başına sürermiş.
    tam da yerine sordun.
    tahribatın araması "hiç" çalışmıyo ona kalırsa. :))))

Türbana hayır. Yaşasın AYYAŞİZM. Yaşasın ZİNAİZM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    holyone bilmediinden deil ama....!.

Istese yapamaz mı 15 dk.sını ya alır ya almaz ama yeni portalla uğraşıyolar.LafLaRa DiKKaT eDeLiM EtMeYeNlErİ UyArAlIm

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    ben hep bundan korkuyorum,bir başlık açtığımda bir soru sorduğumda sorunun cevabını bilmeyenler yorum yazıo sonra konu sapıtıyo...bilen,yapabilecek arkadaşlar var mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    senin soruna cevap olmayacak ama tahribattaki arama sisteminin yapılmamasının tek sebebi yeni sisteme geçilicek olması
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 5