Arama İçin Adsense"Den Anlayanlar Baksın
-
arkadaşlar arama için adsenseden benim arkadaşım ortalama arama yüzdesi(ssayfa to) % 25 olduğu halde her ay para alıyo bazı aylar % 20de alıyo en fazla banlanmamak için % kaçı geçmemek lazım...
-
Sayfa TO ile banlanmanın çok fazla bir ilgisi olmadığını tecrübe ettim, çok daha farklı ve gelişmiş algoritmaları var, google nin en büyük kazanç kapısı, üzerinde duruyor tabi
-
20 sorguya 5 tık gibi bişey gelirse direk banlanırsın 50 ye 5 bişey herşey olabilir,100 e 5 banlanmazsın sen hesapla
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
20 sorguya 5 tık gibi bişey gelirse direk banlanırsın 50 ye 5 bişey herşey olabilir,100 e 5 banlanmazsın sen hesapla
-----------------------------100e 5 yüzde 5 oluyo :D
bundan basit hesapmı olur100e 10 olsa olmazmı?
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------100e 5 yüzde 5 oluyo :D
bundan basit hesapmı olur100e 10 olsa olmazmı?
-----------------------------sayfa TO yu senmi ayarlıyorsun?
-
sayfa tooyu ben ayarlamıyom ama arkadaşlarıma bazen tıklattırıyorum 2-3 kişiye e başka arama yapan olmayınca 3 kişi aramış 3ü rekalama tıklamış oluyo onun için dedim acaba sayfa to yüksek olunca banlanırmıyım diye yoksa sayfa tooyu ben ayarlıyo olsa %1 yaparım bişey olmaz :)
-
karizma_coder bunu yazdı:
sayfa tooyu ben ayarlamıyom ama arkadaşlarıma bazen tıklattırıyorum 2-3 kişiye e başka arama yapan olmayınca 3 kişi aramış 3ü rekalama tıklamış oluyo onun için dedim acaba sayfa to yüksek olunca banlanırmıyım diye yoksa sayfa tooyu ben ayarlıyo olsa %1 yaparım bişey olmaz :)
-----------------------------öyle arkadaşlarına tıklatıyorsan zaten hiç düşünme, alacağın max. 1 yada 2 ödeme olacaktır ;) bunu da tecrübe ettik zamanında tahribattan bi grup ;) ki biz kendi çapımızda önlemimizi almıştık, sistemli çalışıyorduk.