Arama Motoru Teknolojisinde Koku Devrimi
-
http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/
burnunuzu iyice yaklaştırın diyor
bende yaklaştırdım sonra kendime güldüm bune dedim google kafa buluyır heralde :D
nasıl çalışıyor bir cihaz bağlayıp öylemi koku alacaz acaba
yoksa ses dalgaları ile kokuyumu tanıtmaya çalışıyor
bilgi sahibi olan varmı ?
-
8 Mart Babalar Gününde Sevgilime almıştım iyiii güzeel kokluyoooz
-
kardeşim onun özel makinası yok sende sorun vardır bazı insanlar algılayamıyomuş zaten beta :)
denemeye devam et psikolojik olarak beyin kokuyu alamıyo şu an ekrana yaklaş burnun değsin ama ekrana 2 dk bekle kokmaya başlar :)
-
harbiden yiyen çıkmış bu zokkayı :)
-
attackatak bunu yazdı
harbiden yiyen çıkmış bu zokkayı :)
yedim hemde nasıl yedim
bugün 1 nisanmış :D
-
tüh amk daşak geccektim ya :D
-
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Google BurunBETA ile ilgili sorun yaşıyorsanız, lütfen şunları göz önünde bulundurun:
- "418: Koku aktarım protokolü hatası" sistemde tıkanıklık olduğunu gösterir; lütfen daha sonra yeniden deneyin.
- Teknolojik sınırlamalar nedeniyle bazı kokular tüm cihazlarla uyumlu değildir.
- Ekranınızı yalamayın veya ısırmayın.
- Google Chrome gibi modern bir tarayıcıya geçmeyi deneyin.
- Nisan Bir!
dedim heralde yine birşey geliştirdiler özel bir cihaz bağlayıp koku alabilecez içinde koku tüpü olandan usb ile bağlayıp driverini tanıtacaz
google kokuları cizhaza gonderecek :)
beyin fırtınası yapmıştım ne guzel ama google ta**ak geçiyormuş
zalimadam tarafından 01/Nis/13 11:42 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Google BurunBETA ile ilgili sorun yaşıyorsanız, lütfen şunları göz önünde bulundurun:
- "418: Koku aktarım protokolü hatası" sistemde tıkanıklık olduğunu gösterir; lütfen daha sonra yeniden deneyin.
- Teknolojik sınırlamalar nedeniyle bazı kokular tüm cihazlarla uyumlu değildir.
- Ekranınızı yalamayın veya ısırmayın.
- Google Chrome gibi modern bir tarayıcıya geçmeyi deneyin.
- Nisan Bir!
dedim heralde yine birşey geliştirdiler özel bir cihaz bağlayıp koku alabilecez içinde koku tüpü olandan
beyin fırtınası yapmıştım ne guzel ama google ta**ak geçiyormuş
bırak kokuyu google dötümüzden kan alıcak kan:(
altııın kapııılarımızz kaaan olduuu taaaaayyyffuuun o_0 -
her sene yapıyorlar bunu bir arada gmail de gelen mailleri hiç bir ücret talep etmeden istediğiniz maili basıp evinize göndereceğiz demişlerdi