Aramızda Esnek Olanlar Var Mı ?
-
Ben çok esnek-elastik birisiydim ama Allah bneim belamı güzel verdi :( ama suç bende a.q ne oldu derseniz; 6.sınıfta esnekliğim hat safhadaydı ve beden hocam beni 19. mayısa çıkardı konuk olarak :) bişiler yaptık işte. 7 ve 8. sınıflarda da iyi güzeldim. harikaydım. ama lise ye geldim ve o aralar hiç uğraşmadım esneklikle. ne takla attım, ne bacaklarımı sıfır açtım, ne sağa sola istemsiz tekme-döner tekme attım hiçbirini yapmadım ve bana kaydı. artık eskisi gibi esnek değilim. buna ççok üzülüyorum :( yine güzel tekme atabiliyom, takla mantığı yine var, yine sıfır açabiliyom ama eskisi gibi olmuyolar :( ısınırsam güzel oluyo da ısınmadan iyi olmuyo :( yani acı filan umrumda değil. istersem öliyim ama olmuyo bazen. ffark ediyorum bazen beden derslerine çıkınca hiperaktifliğim üstümde oluyor ve ozaman güzel şeyler yapabiliyom.
esnekliğimi eskisine göre kaybetmeme üzüldüğüm bir sebebde bazı çevrelerde böyle tanınmış olmam :
örnek :
bunu kim yaptı
- Aytekin diye bi arkadaş
- hangi Aytekin
ya varya hani sıfır açıyo, değişik hareketler yapıyo [tip tip demek istiyolar heralde :D ]
- haa bizim Aytekin [zaten burdaki tek Aytekin bneim başka yok :)
eee işte bneim derdim bu. aranızda başka esnek olan varsa yazsın. paylaşalım anılarımızı. birde eski esnekliğimi nasıl kazanabilirm. şimdi antreman yap diyeceksiniz bende zaten antreman yapınca kazanırım diyecem ama başka yöntem yokmu ? :D az hareket yaparak :D -
duzenli antreman yap ve bol bol sebze ye baska yolu yok.
-
esneklikten ne kastettiine bağlı hajı. gerginimdir de
-
walla kucukken baleye gitmiştim o zaman bşiler yapodum en sewdiim sey ayaklarımı sırtımın ustunden basıma kadar getirmekti ama giderek uzaklasmaa basladı ayaklarım ehuehue artık sadece dizlerimi kıwırabiliorum denebilir de bu yastan sora o hareketleri kime gostercem eskiden ewe misafir gelince hemen salonun ortasında yapardım simdi 20 yasında kız salonun ortasında böle hareketler yapsa once ben gulmekten olurum sanırım=)))bence sende bu kadar takma bu sei baska selere odaklan=)
-
niye adam gibi şeylerle ugrasmıyorsunuz yaw :D
-
17 yaşındayım, kumralım :D:D
ya anlatamadım. bu esneklik benim bi parçam gibi. çok kişi tanıyo beni böyle sıfır açan, takla atan, el parmaklarını paşparmak hariç elinin üstüne değidiren diye, breakdance figürleri yapan diye :)
bende bu özelliğimi çok seviyorum.
şimdi eskisi gibi yapamıyom diye grurum inciniyo amk :D ben böyle tuhaf biriyim. bişeye taktım mı takarım
bakalım ne etcez. -
Valla başlığa bakarak konuşursak bunu anlamak pek zor değil :)
Şeyhimiz böyle bir şeyi de düşünmüş 3. bir cinsiyet seçeneğini de koymuş..
Bu şekilde anlayabilirsin kim esnek, kim kasnak :D
Toplam Hit: 850 Toplam Mesaj: 7