folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aramızda 'Et Beni' Aldıran Var Mı ?

Aramızda 'Et Beni' Aldıran Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yüzümdeki Et Beni'ni aldırmaya karar verdim,bu mevzuda tecrübe yaşamış arkadaşların görüşlerinden yararlanmak isterim.

Sorular;

en önce hangi bölümün Doktoruna gitmeliyim ? Dermatoloji mi yoksa Plastik Cerrahi mi ? (iki bölüm doktorundan da randevu aldım) 

tedavi kalitesi açısından Devlet Hastanesine gitmem de bir sakınca var mı ? 

Et Beni'ni aldırırken en sorunsuz iz bırakmayan yöntem hangisi ?

Operasyondan sonra iyileşme süresi ne kadar sürüyor ?

Et beninin yanında bazen traş olurken kestiğim yüzümde bir siyah benim daha var,o beni aldırırken de mi aynı yöntem uygulanıyor ? 

teşekkürler...

Janitschar tarafından 19/Eyl/15 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

hocam bende siyah ben vardı nevüs deniyor sanırım ben onu aldırmıştım istanbulda neşterle keserek alıyolar vücudunun yaraları iyileştirme direncine görede iz kalıyor ben numune hastanesinde yaptırdım çizgi şeklinde iz kalır dediler çukur gibi iz kaldı zaman geçtikçe biraz daha toparlıyor hala şuan var iz ama dikkat çekmiyor. ayrıca beni patolojiye gönderiyolar ona göre yol izleniyor

edit: sorularına cevap vermemişim hocam yara izi dediğim gibi vücudunun yara iyileştirme direncine bağlı

plastik cerrahiye gidiceksin

cerrahi operasyon olacağı için mutlaka iz kalacak

herhangi bir hastane önerisi veremicem ama kesinlikle asistana yaptırma 

numune tarafından 19/Eyl/15 00:37 tarihinde düzenlenmiştir

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

Yüzümdeki Et Beni'ni aldırmaya karar verdim,bu mevzuda tecrübe yaşamış arkadaşların görüşlerinden yararlanmak isterim.

Sorular;

en önce hangi bölümün Doktoruna gitmeliyim ? Dermatoloji mi yoksa Plastik Cerrahi mi ? (iki bölüm doktorundan da randevu aldım) 

Et beninin yanında bazen traş olurken kestiğim yüzümde bir siyah benim daha var,o beni aldırırken de mi aynı yöntem uygulanıyor ? 

teşekkürler...

Hocam tv de benisilin diye ilaç var hemen geçiriyor onlardan alsana

www.sohhbet.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

Sorular;

teşekkürler...

Hocam tv de benisilin diye ilaç var hemen geçiriyor onlardan alsana

gördüğüm en iyi marka ismidir. daha iyisi olamazdı herhalde :)))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Ben özel bi hastanede aldırmıştım çok araştırmamıştım devlette alınmaz diye duyduğum için direk özele gittim iki sene önce 100 liraya patlamıştı.İğne yapıp uyuşturuyorlar sonrada yuvarlak top şeklinde bişeydi benim ben.. patolojiye gönderiyorlar alınan beni  sonra bi kaç hafta sonra dikişin büyüklüğüne göre dikişler gidiyor.Korkulacak bişey değil eğer bende büyüme felan yoksa.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1 hafta once ev arakadasim aldirdi devlette. 5dk surmedi sanirim islemler. 4 tane aldiracakti ama her defasinda 2 adet alabiliyorlarmis, bildigin jiletle kesip dikmisler o kadar. Estetik olayini bilmiyorum iz kalir mi kalmaz mi ama agri kesici ile bir tane sikko yara kremi verip gonderdiler :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

babam dipinden iple bağlıyordu sıkıca, 1 - 2 ay sonra kuruyup düşmüştü. Çok az da iz kalmıştı :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Yüzümde siğil çıkmıştı buharlaştırma tekniği ile aldırdım yaklaşık 5 ay önce.5 dakika sürmedi. İlk başta hafif bi çukur oldu ama şuan hiç iz yok.

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

babam dipinden iple bağlıyordu sıkıca, 1 - 2 ay sonra kuruyup düşmüştü. Çok az da iz kalmıştı :D

benimde boynumda 2 tane toplu igne basi kadar et beni vardi. annem sac teli ile bagladi, 2 gun sonra kuruyup dusmusler, dustuklerini fark etmedim bile. ama daha once duydugum "ben" hikayelerinden dolayi tirsmadim dersem yalan soylemis olurum.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Edit. 

CnkGn tarafından 19/Eyl/15 09:16 tarihinde düzenlenmiştir

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Benim de sırtımda vardı bebek bülüğü gibi bişeydi.. 5 dakkada aldılar.. yeri halen kaşınıyor 3 sene oldu ..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1369 Toplam Mesaj: 11
sağlık