Aramızda 'Et Beni' Aldıran Var Mı ?
-
Yüzümdeki Et Beni'ni aldırmaya karar verdim,bu mevzuda tecrübe yaşamış arkadaşların görüşlerinden yararlanmak isterim.
Sorular;
en önce hangi bölümün Doktoruna gitmeliyim ? Dermatoloji mi yoksa Plastik Cerrahi mi ? (iki bölüm doktorundan da randevu aldım)
tedavi kalitesi açısından Devlet Hastanesine gitmem de bir sakınca var mı ?
Et Beni'ni aldırırken en sorunsuz iz bırakmayan yöntem hangisi ?
Operasyondan sonra iyileşme süresi ne kadar sürüyor ?
Et beninin yanında bazen traş olurken kestiğim yüzümde bir siyah benim daha var,o beni aldırırken de mi aynı yöntem uygulanıyor ?
teşekkürler...
Janitschar tarafından 19/Eyl/15 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bende siyah ben vardı nevüs deniyor sanırım ben onu aldırmıştım istanbulda neşterle keserek alıyolar vücudunun yaraları iyileştirme direncine görede iz kalıyor ben numune hastanesinde yaptırdım çizgi şeklinde iz kalır dediler çukur gibi iz kaldı zaman geçtikçe biraz daha toparlıyor hala şuan var iz ama dikkat çekmiyor. ayrıca beni patolojiye gönderiyolar ona göre yol izleniyor
edit: sorularına cevap vermemişim hocam yara izi dediğim gibi vücudunun yara iyileştirme direncine bağlı
plastik cerrahiye gidiceksin
cerrahi operasyon olacağı için mutlaka iz kalacak
herhangi bir hastane önerisi veremicem ama kesinlikle asistana yaptırma
numune tarafından 19/Eyl/15 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Janitschar bunu yazdı
Yüzümdeki Et Beni'ni aldırmaya karar verdim,bu mevzuda tecrübe yaşamış arkadaşların görüşlerinden yararlanmak isterim.
Sorular;
en önce hangi bölümün Doktoruna gitmeliyim ? Dermatoloji mi yoksa Plastik Cerrahi mi ? (iki bölüm doktorundan da randevu aldım)
Et beninin yanında bazen traş olurken kestiğim yüzümde bir siyah benim daha var,o beni aldırırken de mi aynı yöntem uygulanıyor ?
teşekkürler...
Hocam tv de benisilin diye ilaç var hemen geçiriyor onlardan alsana
-
flybatwin bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Sorular;
teşekkürler...
Hocam tv de benisilin diye ilaç var hemen geçiriyor onlardan alsana
gördüğüm en iyi marka ismidir. daha iyisi olamazdı herhalde :)))
-
Ben özel bi hastanede aldırmıştım çok araştırmamıştım devlette alınmaz diye duyduğum için direk özele gittim iki sene önce 100 liraya patlamıştı.İğne yapıp uyuşturuyorlar sonrada yuvarlak top şeklinde bişeydi benim ben.. patolojiye gönderiyorlar alınan beni sonra bi kaç hafta sonra dikişin büyüklüğüne göre dikişler gidiyor.Korkulacak bişey değil eğer bende büyüme felan yoksa.
-
1 hafta once ev arakadasim aldirdi devlette. 5dk surmedi sanirim islemler. 4 tane aldiracakti ama her defasinda 2 adet alabiliyorlarmis, bildigin jiletle kesip dikmisler o kadar. Estetik olayini bilmiyorum iz kalir mi kalmaz mi ama agri kesici ile bir tane sikko yara kremi verip gonderdiler :D
-
babam dipinden iple bağlıyordu sıkıca, 1 - 2 ay sonra kuruyup düşmüştü. Çok az da iz kalmıştı :D
-
Yüzümde siğil çıkmıştı buharlaştırma tekniği ile aldırdım yaklaşık 5 ay önce.5 dakika sürmedi. İlk başta hafif bi çukur oldu ama şuan hiç iz yok.
-
ozgunlu bunu yazdı
babam dipinden iple bağlıyordu sıkıca, 1 - 2 ay sonra kuruyup düşmüştü. Çok az da iz kalmıştı :D
benimde boynumda 2 tane toplu igne basi kadar et beni vardi. annem sac teli ile bagladi, 2 gun sonra kuruyup dusmusler, dustuklerini fark etmedim bile. ama daha once duydugum "ben" hikayelerinden dolayi tirsmadim dersem yalan soylemis olurum.
-
-
Benim de sırtımda vardı bebek bülüğü gibi bişeydi.. 5 dakkada aldılar.. yeri halen kaşınıyor 3 sene oldu ..