Aramızda Noter Varmıydı?
-
Yanlış hatırlamıyorsam aramızda noter veya noter katip vardı diye hatırlıyorum
Bizim bölgede noterler çok yoğun olduğu için soramıyorum
1-) İki taraf ve şahit arasında imzalanan adi harhangi sözleşmelere aslı gibidir yapılabiliyor mu?
2-) kişi denetimli serbestlik yönünden kısıtlamalı olduğu için kendisi muvafakat verecekti veremedi
Denetim tarihine kadar bekleme gibi bir süre yok
Bu durumda ek olarak ne yapılabilir yada başka noterlerde yapabilir mi
-
Eğer burada kimse yoksa farklı il ve ilçe bulunan noterleri ara telefondan bilgi verebilirler.
-
yyasinn bunu yazdı
Eğer burada kimse yoksa farklı il ve ilçe bulunan noterleri ara telefondan bilgi verebilirler.
telefondan bilgi veren notere hiç denk gelmedim :D
-
antivirus bunu yazdıyyasinn bunu yazdı
telefondan bilgi veren notere hiç denk gelmedim :D
Doğrudur telefondan bilgi verilmiyor
-
Her seyi asli gibidir seklinde onaylarlar yeter ki belgenin asli yaninizda olsun ve gorsunler
-
-
Ne götürürsen götür parasını ödeyince Aslı gibidir yapıyor iki tarafında orada olmasına gerek yok parayı ödeyecek kişi orada olsun yeterli. Aslı gibidirde sorumlulukları yok basit mantıkla bu fotokopi orijinalle aynıdır değişiklik yoktur demek. Ama ona dayanıp dava vs açarsın karşı taraf itiraz ederse uğraşırsın aslı gibidir yapmanın bir anlamı olmaz. Sözleşme noterden yapılırsa yasal olarak cayamaz yani ben imzalamadım diyemez.
*noter değilim bilgim bu yönde