folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aranıyor Alınık En Az 320 Gb Ve Üstü 2.5" Usb Hdd

Aranıyor Alınık En Az 320 Gb Ve Üstü 2.5" Usb Hdd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar en az 320gb ve üstü olacak garantisi devam edecek sıfırlarının fiyatı belli ona göre fiyat veriniz ödemesi hdd elime ulaşır test edilir parası hesapınıza anında yatar.

Arkadaşlar lütfen mantıklı akla yatkın fiyatlar teklif edin mesela sıfır 320gb kapasiteli bir diskin fiyatı 107 TL,

http://www.hepsiburada.com/stormax-320gb-8mb-2.5-slim-usb-2.0-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850236&SKU=BD850236-G 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/mikrobox-80120160250400-gb-8mb-cache-2.5-mascot-slim-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd97241

bak buda ucuz, hemde iyi 400 olanı 120ydi kalmış

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Oyumun için teşekkürler güzel bir şeyler gelmezse 0 alacağım zaten,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Güncel,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocam 0 alıran eğer. verbatim i tavsiye ederim :| 5 aydır kulanıyorum 250 gb liğini. süper :|

ısınma ve ses sorunu yok. hızıda iyi. yani aklında bulunsun. bu konuyu bende takip edeiym :D 250gb dolmak üzere :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Western digital my passport kullanıyorum 500 Gb bence alınabilicek en iyi taşınabilir disk tavsiye ederim

yada sankopark carfura git lacie nin 320 gb modeli 119 lira 500 gb modeli 169 lira bunlarıda düşünebilirsin

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/seagate-500gb-8mb-7200rpm-expansion-3.5-tasinabilir-disk-st305004exd101-rk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84525

hocam şunuda düşünebilrsin belki

çünkü ben düşünüyorum :D para bulursam bunu alabilirim fiyatı iyimiş.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 7